ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Ла Скара

Уникален по рода си ресторант в Банско с отлична скара, приготвена от самите посетители

Едно наистина уникално заведение е Ресторант „Ла Скара” в Банско. Само тук ще имате възможността да се насладите на храна, която със сигурност ще бъде приготвена по Ваш вкус. Тук държим на здравословната храна, за това ще Ви предложим свежи зеленчуци, както и крехко месо. То се подготвя от майстор-готвачите ни, който го мариноват в специални емулсии. Те използват само натурални масла и пресни билки, които определено придават на месото уникален аромат. Убедени сме, че вкусът на храна, която не е обработена с консерванти или пък химикали, ще Ви допадне много повече.

Но Ресторант „Ла Скара” има още изненади за Вас. Не случайно тук храната ще бъде приготвена по Ваш вкус. Просто ще имате уникалната възможност сами да я приготвите. От менюто ни ще можете да изберете овкусено с билки месо и зеленчуци по Ваш вкус, които келнерът ще Ви донесе. Вие ще бъдете настанени на маса, в средата на която се намира скара, с аспиратор над нея. Тя ще бъде на Ваше разположение. Сами ще имате възможността да изпечете храната така, както на Вас Ви харесва. Със сигурност няма човек, който да е по-наясно от Вас относно това как обичате храната си.

А освен прекрасните ястия, тук ще се порадвате и на доста уютна обстановка. Постарали сме се да Ви доставим истинско удоволствие. Ресторант „Ла Скара” може да предложи на сто и петдесет души да се настанят удобно и да се порадват на атмосферата тук. А Вие ще се насладите на вкусотии от българската кухня, на невероятни ястия на жар, както и на уникални стек специалитети. Знайте, че ресторанта е и идеалното място, където да проведете семейно или фирмено тържество!

Заповядайте в Ресторант „Ла Скара”!

ресторант Банско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Банско
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1066 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти