ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Борман Комерс

Интериорни врати, входни врати, блиндирани врати, мебели и кухни в София.

Борман Комерс ЕООД е фирма, основана в гр.София през 2004 година. Предмет на нашата дейност винаги е била търговията с промишлени стоки, както и стоки за потребление, занимаваме се с търговско посредничество, както и с външнотърговска дейност. Стараем се винаги да предлагаме висококачествени продукти, което е и причината вече десет години да присъстваме стабилно на пазара.

Клиентите на Борман Комерс ЕООД ще открият при нас цялостно или частично обзавеждане за своя дом. Предлагаме такова и за хотели, конферентни зали, както и за ресторанти. Бихме могли да Ви покажем и голямото си разнообразие от интериорни врати. Също така произвеждаме входни и блиндирани врати. Доста са и предложенията ни за обзавеждане на кухнята. Мебели и ламперия също бихме могли да изработим. При нас се предлага и ламиниран паркет, а също така PVC и алуминиева дограма. Проектът, доставката, както и монтажът са сред задълженията ни. Винаги ще Ви бъдем полезни при избора на обзавеждане. По малко от 2% са рекламациите при нас, което прави работата ни спокойна, а клиентите ни доволни.

Фирмата предоставя на клиентите си в София продукцията на пет завода за ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ. Всички те са стилни, качествено изработени, а и са на добра цена. Сред над 500 модела врати от немски и полски заводи ще можете да направите избора си. Имаме най-различни предложения – плътни или остъклени, единични или двукрилни портални врати, плъзгащи, алуминиеви. Най-разнообразни са и цветовете, в които ги предлагаме.

ВХОДНИТЕ БЛИНДИРАНИ ВРАТИ, предлагани от Борман Комерс ЕООД, представляват продукцията на три завода, които са и водещи производители за Европа. Бихте могли да направите своя избор сред над осемдесет различни модела. Предложенията ни са устойчиви на атмосферни влияния. Бихме могли да Ви предложим и луксозни противопожарни ли пък технически врати.

ПОЖАРОУСТОЙЧИВИТЕ ВРАТИ, които се предлагат от Борман Комерс ЕООД, се произвеждат от фирма Valberg, която е лидер, що се отнася до производството на сейфове, на метални офис мебели, както и на пожароустойчиви врати за цяла Източна Европа. Всяка от въпросните метални врати, предлагани при нас, е в пълно съответствие с международните стандарти. Това означава, че Вашата врата ще успее да удържи огъня далеч от помещението за поне час или два.

КУХНИТЕ, които предлагаме, няма как да не бъдат съобразени с вкуса Ви, изискванията Ви, както и с пространството,с което разполагате. Борман Комерс ЕООД е в състояние да предложи кухни и за дистрибутори от цялата страна. Единични бройки се доставят и монтират само в района на София (област).

Всички МЕБЕЛИ, които ще откриете при нас, са висококачествени. Те се произвеждат във фабрики в Република Полша, като освен високо качество ще Ви бъдат предложени и на добри цени. Отново предлагаме мебели за дистрибутори от цялата страна, а доставки на единични бройки предлагаме само в София област. Всички мебели, които предлагаме, са с две години гаранция.

Фирма Борман Комерс ЕООД предлага цени на едро при доставка на дистрибутори, агенции, строителни фирми. Разчитайте на нас!

Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ул. Дойран 9-Б
тел.: 02/8689999; 0888/148346; 0878/146904; 0892/760711
e-mail:[javascript protected email address]
web:borman.biz
GPS:42.677711 N 23.290758 E
follow:

Вижте Борман Комерс на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3185 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти