ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Толерант Дент

Стоматологичен кабинет в Перник с най-съвременно оборудване за лечение

„Толерант-Дент” ООД, Перник предлага своите услуги, свързани с денталната медицина. Фирмата съществува от 1991 година и винаги е предлагала качествено обслужване. Ние разчитаме на напълно съвременни стоматологични кабинети. Работим с МОДЕРНО ОБОРУДВАНЕ – всякакви апарати за извършване на диагностика и лечение, а също така и дигитален рентгенов апарат. Осигурили сме и комфортна чакалня, както дори и кабинет за мотивация и разговор с пациентите ни.

„Толерант-Дент” ООД ще Ви предложи затворен цикъл на стоматологично лечение, при това на най-съвременно равнище. При нас можете да разчитате на КОНСЕРВАТИВНА СТОМАТОЛОГИЯ – ще се занимаем с профилактиката и диагностиката Ви. Лекуваме зъбни кариеси, както и евентуалните им усложнения. Ще се заемем и с почистването на зъбен камък – тук имаме напълно съвременен ултразвуков апарат за тази цел. Бихме могли да полираме зъбите Ви, както и да премахнем оцветявания по тях. При нужда от ОРТОПЕДИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ, винаги можете да се обърнете към нас. Можем да поставим фасети и металокерамични конструкции, както и меки, еластични и нечупливи протези. Полезни сме и при естетичното шиниране на зъбите. ХИРУРГИЧНАТА СТОМАТОЛОГИЯ е част от нашите услуги. Извършваме най-различни хирургични манипулации. Ще се заемем при нужда от РЕНТГЕН или пък ФИЗИОТЕРАПИЯ. Имаме и опит в работата с деца. Фирмата работи със Здравната каса.

Винаги, когато имате нужда от помощ или търсите мнението на специалист, можете да се обръщате към услугите на „Толерант-Дент” ООД!

стоматолог Перник, зъболекар Перник, стоматологичен кабинет Перник
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Перник
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 2344 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти