ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Вила Шуманов*

Вила в Сапарева баня, място с доста уют, сред минералните извори на града и чистия въздух на Рила планина

Близо до училището, разполагащо се в центъра на Сапарева баня, ще забележите симпатичната постройка на вила „Шуманов”. Освен добро разположение, хотелът ще Ви предложи и комфортно настаняване. Тук се подслоняват СЕДЕМ ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕНИ АПАРТАМЕНТА, с възможност да настаняват различен брой хора. Някои от тях са за двама души, други - за трима, а имаме и помещения за четирима. Всяко от предложенията ни ще Ви осигури парно отопление. Оборудвали сме апартаментите и с телевизори, предлагащи най-различни кабелни програми. Също така, при нас бихте могли безплатно да използвате и ИНТЕРНЕТ.

Под покрива на вила „Шуманов” ще откриете и две приятни места, където да се забавлявате с компанията си. Първото представлява РЕСТОРАНТ, радващ се на модерен интериор. Той се разполага на две нива и е комфортно място, където да хапнете и да се насладите на разговор с приятели. Другото местенце е МЕХАНАТА ни. Тя е изцяло решена в битов стил. Тук сме разположили и КАМИНА, която палим през студените вечери. Тук, край огъня, ще се чувствате комфортно и уютно. В двора ни пък ще откриете и приятно БАРБЕКЮ. Тук има място за четиридесет души. ХВилата се обслужва и от ПАРКИНГ, на който има място за шест автомобила.

Освен удобствата, на които ще се радвате във вила „Шуманов”, Сапарева баня ще ви покаже и доста други неща. Тук ще се радвате на спокойствие и пълноценен отдих. Това бихте могли да съчетаете и укрепване на здравето си. Тук тече минерална вода, известна с лековитите си свойства. Освен това, край градчето преминават и множество интересни туристически маршрути, по които и Вие ще можете да се разходите. Всъщност, от вила „Шуманов” бихме могли да организираме екскурзия за по-големи групи, например двадесет души. Ще ви разведем из околността, можем да Ви заведем до Рилския манастир, ще Ви покажем и Седемте рилски езера.

ЦЕНИТЕ НИ никак не са лоши.
Апартамент за двама души отдаваме под наем срещу петдесет лева. Помещение за трима ще Ви струва шестдесет и пет лева. Апартамент, подходящи за четирима души, бихме могли да Ви отстъпим срещи седемдесет и пет лева.

Добре дошли сте във вила „Шуманов”, Сапарева баня!

вила Сапарева баня, апартамент Сапарева баня
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Сапарева Баня
адрес: ул. Скакавица 16
тел.: 0898/448977
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.286262 N 23.267406 E
follow:

Вижте Семеен хотел Шуманов на по-голяма карта
Тази страница е посетена 905 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти