ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Мегас ООД

Охранителна фирма в София, предлагаща физическа охрана, СОД, охрана на пратки и товари

„Мегас” ООД, град София, ще Ви предложи услугите си, свързани с охранителната дейност. На нас можете да разчитате винаги, когато искате да бъдете сигурни, че имуществото Ви е в добри ръце. Наличието на Физическа Охрана ще Ви направи много по-спокойни. Подобен вид услуга е изключително подходяща за административни сгради, обществени места и места, които са често посещавани. Магазини, складове, банки и търговски площи могат да се възползват от предлаганите от нас услуги. Разбира се, можете да поставите охрана и на собственото си жилище.

Фирма „Мегас” ООД, гр. София ще Ви бъде полезна и в случай че желаете охрана за себе си. Занимаваме се с ОХРАНА НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА. Ако желаете, бихме могли да бъдем и доста дискретни. Сред услугите, от които ще имате възможността да се възползвате, е включена и ОХРАНАТА НА ЦЕННИ ПРАТКИ, както и на товари. Разполагаме с автомобили специално за целта. Не ни липсват и технически средства за охрана. Можете да ни се доверите напълно.

Имаме и дългогодишен опит в предлагането на СОД услуги. Така ще знаете, че обектът, за който се притеснявате, ще бъде под постоянно наблюдение. Бихте могли да поставите аларма, дори паник бутон – всичко, за да се чувствате спокойни. Бъдете сигурни и, че при необходимост ще има екип, който да реагира навременно.

Фирма „Мегас” ООД, София е на Вашите услуги!

охранителна фирма София, охрана София, СОД София, физическа охрана София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1535 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти