ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Бабаджанов***

Хотел в Елхово, предлагащ приятна обстановка за кратка или по-дълга почивка

В южния град Елхово, недалеч от самия център на градчето, се намира прекрасна къща, подслоняваща тризвездния Хотел „Бабаджанов”. Той се гордее с комфорта на своите помещения. Сред тях се открояват следните видове –ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ, КОМФОРТНА СТАЯ, ПОДХОДЯЩА ЗА ЕДИН ЧОВЕК, КАКТО И ТРИ ДВОЙНИ СТАИ. Всички те ще Ви предложат достатъчно екстри, за да прекарате ваканция, без да Ви липсва абсолютно нищо.

Всяко едно от приятните ни помещения ще Ви предложи самостоятелен санитарен възел. Ще разполагате и с телевизор, с разнообразни кабелни програми. В стаите ни ще откриете и КЛИМАТИЦИ, които ще се грижат за приятната температура в помещението Ви. За спокойствието и сигурността Ви пък ще се грижи ОХРАНАТА, която е денонощно на пост на самия вход на къщата.

Хотел „Бабаджанов” разполага и с приятно местенце, подходящо за разговор с приятен за Вас човек, дори за провеждане на бизнес среща. Това е КАФЕНЕ-БАРЪТ ни. Атмосферата е подходяща за приятен разговор, придружен с приятна музика и добро питие. Ще Ви сервираме топли и освежаващи напитки, алкохолни и безалкохолни питиета.

Добре дошли сте в Хотел „Бабаджанов”!

хотел Елхово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Елхово
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 762 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти