ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел-Ресторант Калуа***

Хотел и ресторант в парк Кенана, Хасково с неповторима луксозна обстановка и отлично обслужване

Отседнете ли в Хотел „Калуа”, Хасково ще имате удоволствието да се наслаждавате на цялото очарование на парк „Кенана”. Освен това хотелът се намира и съвсем близо до центъра на града. Тук със сигурност ще бъдете настанени комфортно. Въпреки, че не е особено голям, хотелът разполага с много уютни предложения.

ЩЕ МОЖЕТЕ ДА НАЕМЕТЕ НЯКОЯ ОТ ПЕТТЕ НИ ДВОЙНИ СТАИ, А ЗАЩО НЕ И УЮТНИЯ НИ АПАРТАМЕНТ.

Всяко едно от помещенията ни ще Ви предложи и КЛИМАТИК, както и централно парно отопление. Няма да Ви липсва и телевизор. Той ще разполага с куп цифрови програми. Това, по което се отличават стаите ни, е интериорният дизайн, както и цветовата гама, която сме използвали като основна. Без значение кое от предложенията ни ще изберете, тук със сигурност ще се чувствате комфортно.

За приятният Ви престой ще се грижим и в РЕСТОРАНТА на Хотел „Калуа”, Хасково. Обстановката тук повтаря елегантността и класата, която показахме и в обзавеждането на хотелските стаи. Тук ще се чувствате наистина толкова уютно, сякаш сте си у дома. Но знайте, че у дома няма такива специалитети, каквито ще Ви приготвим тук. Уникални ястия от българската, френската, италианската кухня ще галят небцето Ви. Съветваме Ви да подсилите вкуса на ястието, което сте избрали, с чаша вино – тук имаме доста добри предложения. През топлите дни ще бъдете посрещнати и в ГРАДИНАТА ни, радваща се на уникалната прелест на парк „Кенана”.

ЦЕНИ:

Хотел „Калуа”, Хасково ще Ви настани в удобна двойна стая срещу сумата от четиридесет лева за нощ. Вечер, прекарана сред комфорта на апартамента ни, ще Ви струва шестдесет лева.

Заповядайте при нас!

ресторант Хасково Кенана, хотел Хасково Кенана
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Хасково
адрес: парк Кенана
тел.: 0898/816621
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.calua.eu
GPS:41.951358 N 25.531969 E
follow:

Вижте Хотел - Ресторант Калуа*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1226 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2018 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти