ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Катерина***

Хотел в Банско, в местност Чалин валог с отлични условия за добра ваканция

Четири километра делят обичания ни планински курорт Банско и комфортният Хотел „Катерина”. Постройката на хотела ще разпознаете по елегантния йалпийски стил. Тук абсолютно всички помещения се радват на слънчевото ни изложение. При нас ще можете да избирате сред НЯКОЛКО ВИДА ПОМЕЩЕНИЯ. На разположение имаме стаи, подходящи както за настаняването на един човек, така и в случай , че сте двама или трима души. Имаме какво да Ви предложим и ако сте се насочили към СТУДИО или пък АПАРТАМЕНТ. При това всяко едно от предложенията ни разчита на доста удобства. Никъде няма да Ви липсва санитарен възел. Оборудвали сме всяко от помещенията с телевизор, както и с разнообразие от забавни кабелни програми. Не сме пропуснали да Ви снабдим и с телефон. Ще се радвате и на красива гледка от терасата си.

Хотел „Катерина” е в състояние да Ви предложи не само комфортно настаняване, но и вкусно приготвена храна. МЕХАНАТА ни е готова да настани всеки желаещ да опита специалитетите ни. Тук сервираме какви ли не традиционни български ястия. Готвачите ни се справят доста добре и в приготвянето на местните бански специалитети. Всъщност, тук разполагаме и с доста предложения от световната кухня. Убедени сме, че в механата ни ще Ви допаднат не само ястията, но и приятната обстановка. Деветдесет души могат да се порадват на битовия стил, който сме избрали за водещ в интериора ни. Тук ще видите прекрасни дърворезби на тавана ни. Впечатление ще Ви направи и работещото водно колело, което е и символ на механата. Топлината на камината ни пък ще довърши перфектно уюта, който сме създали. А на същият този уют се радва и БАРЪТ към механата.

Настаните ли се в Хотел „Катерина” ще се радвате на наистина доста удобства. При нас ще можете да поддържате формата си по време на почивните дни. Ще Ви предложим ФИТНЕС, където да горите излишните калории. СПОРТНАТА НИ ЗАЛА също е удачно място за тази дейност. На открито, сред свежестта на планината, ще можете да използвате ВОЛЕЙБОЛНОТО НИ ИГРИЩЕ. След като приключите със спорта бихте могли да разпуснете в САУНАТА ни. На разположение ще бъде и ПАРНАТА НИ БАНЯ. Убедени сме, че ще Ви допадне и релакс в ДЖАКУЗИТО ни. През летните дни бихте могли да се наслаждавате и на прохладата на БАСЕЙНА ни. Зимните дни предполагаме ще бъдат изпълнени със забавления по ски пистите в Банско.

Хотел „Катерина” е и удобно място за провеждане на най разнообразни мероприятия. Тук бихте могли да използвате КОНФЕРЕНТНАТА НИ ЗАЛА, в случай че искате да организирате тийм билдинг или пък семинар. Залата е напълно оборудвана, а на територията на целия хотел бихте могли да използвате ИНТЕРНЕТ.

Допълнителна информация за специалните ни оферти, промоционални пакети и стандартни цени бихте могли да откриете на сайта на Хотел „Катерина”. Заповядайте при нас!

хотел Чалин валог, хотел Банско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Банско
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 829 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти