ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Белите скали

Хотелски комплекс в резерват Славянка, с. Гайтанитово с отлични условия за приятна почивка

Прелестният резерват „Славянка” е мястото, където се простира страхотния Комплекс „Белите скали”. Тук ще се намирате съвсем близо до китното село Гайтаниново, както и на не повече от двадесет километра от град Гоце Делчев. ХОТЕЛСКАТА НИ ЧАСТ се разполага съвсем близо до водоем. На спокойствието, царящо тук, ще можете да се насладите, ако се настаните в някое от помещения ни. Ще Ви предложим ДВАНАДЕСЕТ УДОБНИ ДВОЙНИ СТАИ. Разполагаме и с ДВА СТРАХОТНИ АПАРТАМЕНТА, разполагащи и с КАМИНА. Във всяко от въпросните помещения ще имате и мини бар. Няма да Ви липсва и телевизор. Погрижили сме се за комфорта Ви, като сме поставили и климатици във всяка от стаите ни. При нас ще можете да се възползвате от услугите на оборудваната ни ФИТНЕС ЗАЛА. Не пропускайте възможността да се порадвате и на САУНАТА. Убедени сме, че вниманието Ви ще бъде привлечено и ВЪНШНОТО ДЖАКУЗИ. Сред услугите, които ще Ви предложим, е и използването на КОНФЕРЕНТНАТА НИ ЗАЛА, разполагаща с възможността да настани двадесет и пет души.

Комплекс „Белите скали” е разположил в пределите си и страхотно ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ. То се състои от ПЕТ НЕВЕРОЯТНИ ПОСТРОЙКИ, всяка от които изградена само от естествени материали. Две от сградите са решени в традиционен български стил. Други две пък се радват на средиземноморски. Последното ни предложение се радва на алпийски. Бъдете сигурни, че всяка една от къщите ще Ви осигури комфортен престой. Какъвто и да е изборът Ви, със сигурност ще разполагате с ЧУДЕСЕН ХОЛ, разполагащ с КАМИНА. Няма да Ви липсва и ОБОРУДВАН КУХНЕНСКИ БОКС. Ще разчитате на ТРАПЕЗАРИЯ, както и на комфортна СПАЛНЯ. Три от къщите разполагат и с ВЪНШНИ КАМИНИ на терасите си. Всяка от стаите ни е оборудвана с климатик, както и с телевизор, който ще Ви предложи доста сателитни програми. Всяка от къщите ни може да предложи подслон на максимум четирима души.

Съветваме Ви да посетите страхотната МЕХАНА на Комплекс „Белите скали”. Мястото е доста подходящо в случай, че мислите да организирате фирмено или пък семейно празненство. За да сме убедени, че ще се повеселите добре бихме могли да Ви предложим дори караоке. Менюто ни е изпълнено със специалитети от традиционната ни българска кухня. Ако желаете ще можем дори да приготвим и риба, уловена лично от Вас. Както споменахме, тук ще се намирате в непосредствена близост до ВОДОЕМ, който би могъл да ви предложи доста богат улов. Мряна, есетра, бял амур, пъстърва, шаран, сом – бихте могли да се похвалите с улова на всяка от изброените риби. В случай че искате, ще Ви бъде дадена възможност да закупите уловеното. Но ако не си падате по риболова, също ще с какво да разнообразявате времето си тук. Бихме Ви предложили да се насладите на разходка по някой от живописните маршрути тук. Убедени сме, че ще Ви хареса една дълга разходка сред природата. Пък и в околността се намират доста интересни забележителности, които бихте могли да посетите по време на предстоя си тук.

Цените на Комплекс „Белите скали” ще можете да разгледате в сайта на комплекса!

Вижте предложенията за Нова година на комплекса - http://ekozona.info/bg/ceni-promocii

 

хотел Гайтаниново, комплекс Гайтаниново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Гоце Делчев
адрес: резерват Славянка, с. Гайтаниново
тел.: 07521/4204; 0887/818797; 0884/243130
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.ekozona.info
GPS:41.448046 N 23.741465 E
follow:

Вижте Комплекс Белите скали*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1691 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти