ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Верони

Ресторант в Балчик - лятна градина, италианска кухня, барбекю, жива музика, достъпни цени

Истинско удоволствие ще Ви достави храната, приготвена в отличния Ресторант „Верони”. Всяко посещение в Балчик трябва задължително да включва и гостуване в това приказно заведение. Тук ще бъдете настанени в приятна обстановка, а и едни от най-вкусните БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИОННИ ЯСТИЯ се приготвят именно тук. Ще можете да се порадвате на отлично БАРБЕКЮ например. Дори ще имате възможността да гледате как майсторите ни готвачи приготвят чудни вкусотии на скарата, стига да се настаните в ЛЯТНАТА НИ ГРАДИНА. Но със сигурност ще намерим маса за Вас, все пак само в градината ни има място за СТО И ТРИДЕСЕТ ДУШИ. А най-хубавото е, че при нас ще можете да се радвате и на специалитети, характерни за ИТАЛИАНСКАТА КУХНЯ. При нас никой не си тръгва гладен!

На комфортната ни обстановка и прекрасното ни меню ще можете да се радвате по всяко време. Ресторант „Верони” е идеално място, където да се срещнете с приятели и да се позабавлявате. Тук ще се радвате на прекрасни фолклорни песни, които ще бъдат изпълнявани на живо за Вас от великолепния ОРКЕСТЪР „МЕГА”! Всъщност, заведението е подходящо и за ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТЪРЖЕСТВА от всякакъв род. При нас ще можете да организирате семейно събиране, ще можете да отпразнувате рожден или имен ден. Винаги сме готови да откликнем и в случай, че искате да организирате голямо събитие като сватба например. Имаме опит и с организирането на фирмени тържества. Можете да ни се доверите напълно.

Но не това е всичко, с което Ресторант „Верони” разполага. Тук например ще Ви предложим да оставите децата в страхотния ни ДЕТСКИ КЪТ. Така и те ще се забавляват, и Вие ще имате възможността да отделите повече време на половинката и приятелите си. Тук винаги ще се чувствате комфортно, не само заради приятната ни обстановка. Разполагаме и с климатична инсталация, която да поддържа приятна температура. Пък и освен всичко това ще можете да се възползвате и от безплатния достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Очакваме Ви в ресторант „Верони”, Балчик!

Ресторант в Балчик
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Балчик
адрес: кв. Левски, ул. Дунав 3
тел.: 0579/76868; 0888/808895; 0888/529419
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.veroni.bg
GPS:43.427936 N 28.161268 E
follow:

Вижте Ресторант Верони на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1815 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти