ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Панорама

Къща за гости в Смолян, предлагаща добро обслужване и отлични условия

На истински добра почивка бихте могли да се насладите, стига да се доверите на Къща за гости „Панорама”. Ще я откриете сред очарованието на прекрасния ни родопски град Смолян. Убедени сме, че помещенията, които предлагаме, ще Ви предложат необходимия комфорт. При нас бихте могли да се настаните в два вида помещения. Първите ни предложения са четири прекрасни ДВОЙНИ СТАИ. Ще Ви предложим и страхотни АПАРТАМЕНТИ. Два от тях са стандартни, а третият е луксозно обзаведен и представлява МАНСАРДА. Обзавеждането е приятно, а оборудването ни – модерно!

Всяко от помещенията в Къща за гости „Панорама” ще Ви предложи доста удобства. Естествено, ще разполагате със санитарен възел. Всяка стая разчита и на ТЕЛЕВИЗОР. Погрижили сме се да не Ви липсва и кабелна телевизия, с която да разнообразявате времето. Всъщност, за тази цел ще можете да използвате и безплатният ни ИНТЕРНЕТ. За да бъдем убедени, че ще се чувствате комфортно, при нас практика е редовното почистване на стаите, като за тази услуга в никакъв случай няма да Ви се наложи да заплащате допълнително. Друго, сред основните ни предимства е наличието на страхотен СНЕК-БАР, намиращ се под покрива ни. Тук ще Ви предлагаме вкусни решения за моментите, когато Ви се прииска да хапнете нещо.

Бъдете сигурни, че престоят Ви тук определено няма да бъде скучен. Все пак Родопите са известни със своята красота, така че едно добро решение за разнообразяване на времето, е разходката из околността. Небезизвестни са и местните специалитети, така че може да се настаните в някой прекрасен ресторант и да опитате нещо типично за този край. Близо се намира и прелестния планински курорт Пампорово, който ще Ви осигури доста зимни забавления, а защо не и летни.

ЦЕНИТЕ:

Двойна стая – 36 лв. при настаняване само на един човекв двойна стая - 25 лв.
Апартамент – 40 лв. при настаняване само на един човек в апартамент - 30 лв.
Луксозен Апартамент – 70 лв.

Капаро можете да изпращате на банковата ни сметка:

Банкова сметка:
Сибанк АД - Смолян                                                  
IBAN BG46BUIB98881032384200 / BIC BUIB BG SF

Очакваме Ви в Къща за гости „Панорама”!

къща за гости Смолян
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Смолян
адрес: ул. Перелик 16, кв. 71
тел.: 0878/532765
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.579253 N 24.716319 E
follow:

Вижте Къща за гости Панорама на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1109 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти