ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Бар 7

Бар и ресторант в Благоевград, с уникално добра кухня и безплатна доставка в Благоевград

В случай, че търсите заведение в Благоевград, което да Ви предложи истински ДОБРА ХРАНА, Ресторант „Бар 7” е идеалното място за Вас и компанията Ви. Тук ще бъдете настанени в прекрасната обстановка, царяща във вътрешността на ресторанта. Тук могат да бъдат настанени СТО И ДЕСЕТ ДУШИ. През топлите дни работи и ЛЯТНАТА НИ ГРАДИНА, на чиято пъстрота и свежест ще могат да се насладят още сто и петима души. Уверяваме Ви, че гостуването Ви тук, ще Ви допадне!

Ако обичате НАЦИОНАЛНАТА НИ КУХНЯ, то определено ще Ви допадне и начина, по който майстор-готвачите ни приготвят традиционните ни ястия. Гарантираме Ви, че ще останете очаровани. В Ресторант „Бар 7” ще се радвате и на различно ОБЕДНО МЕНЮ всеки ден. Да не споменаваме и колко разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки също ще Ви бъдат предложени. За нас е изключително важно гостите ни да са доволни. Това е причината, поради която персоналът ни ще ви обслужи с усмивка и ще Ви обърне необходимото внимание.

Сред услугите, от които ще можете да се възползвате в Ресторант „Бар 7”, е организирането на разнообразни тържества. Тук могат да бъдат проведени различни ФИРМЕНИ СЪБИРАНИЯ, да бъдат чествани СЕМЕЙНИ ПРАЗНИЦИ. Можем да домакинстваме дори на АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ. Със сигурност ще останете доволни. За онези, които пък искат да се насладят на прекрасната ни храна, но в домашна обстановка, ще предложим и ДОСТАВКА ДО ДОМА. Тя е БЕЗПЛАТНА за всички жители на Благоевград.

Очакваме Ви в Ресторант „Бар 7”!

ресторант Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Броди 20, жк. Струмско
тел.: 073/840909; 0886/334490; 0892/334490
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.bar7bg.com
GPS:41.995483 N 23.090651 E
follow:

Вижте Бар 7 на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1416 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти