ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Старата Къща**

Семеен хотел в Смолян - уютна обстановка и множество добри услуги

Семеен хотел „Старата къща” се намира недалеч от центъра на южния ни град Смолян. Райското кътче, в което Ви каним, подслонява три страхотни ДВОЙНИ СТАИ, както и два АПАРТАМЕНТА. Всички те ще Ви предложат самостоятелни баня/тоалетна. Ще разполагате с телевизор и доста кабелни и сателитни програми. Осигурили сме Ви и безплатен достъп до интернет. Обзавеждането е много уютно. Отседнете ли тук ще можете да опитате и някои вкусотии в механата ни.

Няма как да не споменем, че Семеен хотел „Старата къща” е място, което ще Ви разкрие и прелестта на природата. Цялата красота на Родопите ще бъде достъпна за Вас. Ще бъдете свободни да се разходите и да се запознаете с дивните родопски картини. Хотелът се намира и в близост до доста магазини, от които ще можете редовно да пазарувате. Недалеч има и доста ресторанти. Но Ви съветваме да не пропускате и нашата МЕХАНА. Тук се приготвят наистина прекрасни блюда. Предлагаме традиционни ястия от българската кухня. Възползвайте се от възможността да изпробвате и някои от местните специалитети.

Почивката тук е наистина пълноценна. Ще можете да се забавлявате, да отдъхнете на спокойствие, да усетите спокойствието на планината, но и да се порадвате на красотата на града. Ще можете дори да спортувате. Все пак тук няма да се намирате никак далеч от прекрасния ни курорт Пампорово, известен с прелестните си СКИ ПИСТИ.

Заповядайте в Семеен хотел „Старата къща”!

семеен хотел Смолян, апартамент Смолян
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Смолян
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 742 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти