ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел - Ресторант Средна гора

Отлични ресторант и хотел в Стрелча, подходящи за почивка или празнуване на различни поводи

Едно наистина прекрасно местенце за почивка е приятният Хотел-ресторант „Средна гора”. Той се простира на територията на китното ни градче Стрелча, разполагащо се между прелестните ни градове Копривщица и Панагюрище. Градчето е прочуто и с множеството си минерални извори, както и с прекрасния си чист въздух. Тук ще прекарате наистина прекрасна ваканция.

Хотел-ресторант „Средна гора” ще Ви предложи различни по вид помещения, сред които да избирате.

ДВА НА БРОЙ СА ПРОСТОРНИТЕ НИ АПАРТАМЕНТИ. МОЖЕТЕ ДА СЕ НАСТАНИТЕ И В ПРЕКРАСНИТЕ НИ ТРОЙНИ СТАИ, КОИТО СА ТРИ. ДЕВЕТ ПЪК СА КОМФОРТНО ОБЗАВЕДЕНИТЕ НИ ДВОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ.

Всичките ни предложения се обслужват от санитарни възли. Където и да се настаните ще разполагате и с прекрасна тераса. Тук няма да Ви липсва нито телевизор, нито пък разнообразие от кабелни програми. Постарали сме се да Ви предложим и безплатен достъп до ИНТЕРНЕТ. Ще разчитате на КЛИМАТИК, както и на МИНИ БАР. Убедени сме, че всички тези удобства ще гарантират спокойното Ви пребиваване тук.

Но не това е всичко, което Хотел-ресторант „Средна гора” може да предложи на гостите си. При нас се приготвят едни от най-добрите традиционни български ястия. Прекрасни гозби, отбрани от богатството на националната ни кухня, се сервират и в приказната ни ЛЯТНА ГРАДИНА. Бихме Ви препоръчали да изпробвате и БАСЕЙНА, докато ни гостувате. Също и да се насладите и на прекрасната ни САУНА. Можете да се отпуснете и по време на някой от страхотните МАСАЖИ, които се практикуват тук. Всъщност, хотелът ни е подходящо място и за провеждане на всякакви бизнес срещи и мероприятия. На Ваше разположение ще бъде оборудваната ни КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА. Автомобила си ще можете да оставите на нашия паркинг.

Цените ни със сигурност отговарят на възможностите Ви.
Двойна стая отдаваме под наем срещу четиридесет лева. Можете да заемете и някой от апартаментите ни като цената за това е шестдесет лева на нощ.

Заповядайте в Хотел-ресторант „Средна гора”!

ресторант Стрелча, хотел Стрелча
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Стрелча
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1592 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти