ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Механа Бунаре

Битова механа в Банско, с предразполагаща обстановка и атмосфера за приятни моменти

Автентичната Механа „Бунаре”, намираща се в град Банско, е прекрасно заведение, подходящо за организирането на всякакви събирания, семейни празненства и фирмени тържества. Но това в никакъв случай не означава, че тук не могат да се проведат и по-дискретни срещи. Механата се простира на ДВА ЕТАЖА И РАЗПОЛАГА С ОБЩО ЧЕТИРИ ЗАЛИ. Всички те биха могли да настанят СТО И ПЕТДЕСЕТ ДУШИ. А отвори ли врати и приказната ни зелена ЛЯТНА ГРАДИНА, МЕСТАТА СЕ УВЕЛИЧАВАТ С ОЩЕ ЧЕТИРИДЕСЕТ. Обстановката вътре също доста ще Ви допадне. Заложи ли сме на автентичния бански стил, а всяка от залите ни разполага и с топла камина.

Основната и най-хубавата част – храната – тя тук е перфектна. Бихме могли да Ви предложим всевъзможни ястия от българската традиционна кухня. Не бихме пестили усилията си и в приготвянето на ястия от европейската кухня. Трябва да признаем, че доста ни бива и в приготвянето на традиционните бански специалитети. Само тук ще опитате вкусотии като агнешко, пилешко, свинско или пък бански суджук, приготвени на сач. Няма как да не Ви допадне и страхотната банска капама. И дивеч бихме могли да Ви приготвим. Разбира се, предлагаме и вкусни изкушения за вегетарианците. Те биха могли да опитат например пърженото ни сирене с мед, приготвяно със сусам и орехи. Няма как да не обикнете и великолепните ни средиземноморски деликатеси.

Гарантираме Ви, че ще се радвате не само на добра храна, но и на добро настроение, докато гостувате в Механа „Бунаре”. Тук ще можете да се порадвате на ЖИВАТА НИ МУЗИКА. Автентичните мелодии, водещи началото си от Пиринска Македония ще Ви очароват. Пък и веселбата ще бъде поддържана и от страхотните ракии и вина, които предлагаме, и които се наливат по чашите Ви. Разполагаме с богата и доста добра селекция на по-млади и отлежали питиета на най-изявените родни изби. Гарантираме Ви, че те идеално ще допълнят прелестната храна.

Механата предлага СПЕЦИАЛНИ ПАКЕТИ ЗА 8-МИ ДЕКЕМВРИ и НОВА ГОДИНА на атрактивни цени, които може да видите тук: http://bunare.com

Очакваме Ви в Механа „Бунаре”, Банско!

механа Банско, ресторант Банско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Банско
адрес: ул. Пирин 44
тел.: 0749/82672; 0898/695228
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.bunare.com
GPS:41.833269 N 23.484346 E
follow:

Вижте Механа Бунаре на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2941 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти