ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Попово

Хотел в Попово с отлични условия за почивка

В областта на Търговище, в малкото китно градче Попово, ще откриете слънчевата сграда на Хотел „Попово”. Той е страхотно място за отдих и почивка. Ще Ви предложи всички удобства, необходими Ви за прекарването на няколко спокойни дни.

Ние ще Ви предложим помещения, разполагащи с възможността да настанят шестдесет и трима души. А самите ни предложения биват два вида.

ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ТРИНАДЕСЕТ ЧУДЕСНИ СПАЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ И ДВА ПРОСТОРНИ АПАРТАМЕНТА.

При всеки случай ще разчитате на лична баня/тоалетна. Няма да Ви липсва и кабелната телевизия. Постарали сме се всяка стая да разчита на телевизор и множество развлекателни програми. В Хотел „Попово” спокойно ще можете да използвате и Интернет.

Но не само това ще получите по време на ваканцията си при нас. Погрижили сме се да разполагате с паркинг, където да оставите автомобила си. Няма да Ви лишим и от качествено питие – само елате в ЛОБИ БАРА ни. Ще Ви предложим и страхотна билярдна маса, на която ще можете да премерите сили с онзи, който Ви придружава по време на почивката. При нас ще можете да опитате и много от вкусните български гозби. В РЕСТОРАНТА ни ще Ви поднесем винаги най-ароматните и апетитни ястия и специалитети. Разполагаме и с прекрасна ЛЯТНА ГРАДИНА, която е идеално място за прекарване на топлите, слънчеви дни. За малките ни посетители пък сме обособили чуден ДЕТСКИ КЪТ.

Заповядайте в Хотел „Попово”!

хотел Попово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Попово
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 799 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти