ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Автошкола Експрес - В

Автошкола Експрес - В - Шофьорски курсове, възстановяване на точки в Благоевград.

ЕКСПРЕС-В - гр. Благоевград, иска и има какво да предложи на бъдещите и настоящи водачите на МПС. Изключително дългата ни практика в тази сфера, гарантира качеството на предлаганите от нас умения. Във времената на изключителна и повсеместна  информираност и мобилност, ние сме насреща, като за пореден път ще предложим високо качество и професионално реализирани услуги.

Автошкола EXPRES-B (ЕКСПРЕС-В) ще предложи на Вашето внимание:

* Шофьорски курс за категории "В",  "Е" и "С".  - предполага едно експресно обучение, съобразено изцяло с Вашите желания за времеви маркери на осъществяване. Изцяло съобразен с Вашето ежедневие.

- ЦЕНИ:
* курса за категория е 350 лв. - в този ценови диапазон влизат 40 часа теоретична подготовка, 31 часа практическа подготовка.

* Обучение по професии. - всичко се случва под формата на организирани курсове за професионално обучение на водачи, като за целта използвайте нашите кординати за връзка - http://avtokurs-b.eu/kontakti.htm

* Възстановяване на контролни точки. - при желание от Ваша страна, предлагаме и тази опция, като важна информация ще споменем, че в рамките на веднъж годишно, може да възстановите максимум 13 точки.

- ЦЕНИ:
цената на курса възлиза на 60 лв., като допълнителна информация, като възможните точки за възстановяване са 13  - 1/3 от максималния брой и веднъж годишно.

Методика на обучение: кормуването и теоретичната подготовка се провеждат в спокойна обстановка и в удобни за Вас ден и час.

Теория: Лекциите по теория представляват нагледно представяне на Закона за движение и обяснение на основните правила за управление на автомобила. Осигуряваме Ви и учебни помагала за теоретичната подготовка. Продължителността на лекциите е 40 учебни часа.

Практика: 31 учебни часа управление на учебен автомобил по ваш избор. Кормуването протича по учебен план с различни упражнения за всеки учебен час.

Записването и необходимите документи за кандидатстване в автошкола ЕКСПРЕС-В са следните: две актуални снимки и ксерокс копие на диплома за завършено образование.

автошкола благоевград, автоинструктор благоевград, шофьорски курсове благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Иван Михайлов 58
тел.: 073/886656; 0899/982005
e-mail:[javascript protected email address]
web:avtokurs.bg
GPS:42.020177 N 23.08643 E
follow:

Вижте Автошкола Експрес Б на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2207 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти