ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Огняновата Къща

200 годишна къща за гости край Габрово, в с. Горнова могила с отлична битова обстановка и минерален басейн

Огняновата къща е едно от най-чудните местенца, където ще можете да се порадвате на цялата прелест на природата. Прекрасната постройка се намира близо до Габрово, в приятното селце Горнова могила. Наоколо се открива чудна панорамна гледка, на където и да погледнете. В близост се намира и Национален парк „Централен Балкан”. Определено в околността има какво да се види!

Спокойствието, царящо наоколо, ще накара и самите Вас да се отпуснете. Свеж въздух, чиста вода, много пътечки, разкриващи картини от прекрасната местност, са само част от това, от което ще имате възможността да се насладите. В околността се срещат и интересни растителни, както и животински видове. Например елени и сърни. На запалените по риболова ще кажем само, че тук определено ще имат какво да правят.

Прекрасната постройка на Огняновата къща има своя ДВУВЕКОВНА ИСТОРИЯ. Днес къщата е реставрирана, но още с влизането си тук ще усетите страхотната атмосфера, ще се запознаете с нейния автентичен вид. Уверяваме Ви, че много ще ви хареса. Къщата подслонява хора в шест прекрасни ДВОЙНИ СТАИ. Някои от тях разполагат с по две отделни легла, други разчитат на спални. При всеки случай, тук могат да се настанят дванадесет – четиринадесет души. Огняновата къща е подходяща за весели компании, които искат да се позабавляват на някое красиво местенце.

Освен чудни стаи, къщата ще Ви предложи и две уникални МЕХАНИ. Всяка от тях разчита на прекрасна КАМИНА, както и на телевизор, разполагащ с куп развлекателни програми. Механите разчитат и на КУХНИ, в които ще можете да се изявите, като приготвите някое чудно ястие за вас и компанията. Ако пък сте запланували голямо пиршество, то ще Ви предложим да направите предварителна заявка, и така в чудната ПЕЩ, намираща се в двора ни, ще можем да приготвим за Вас чудно печено агънце или пък пълнено прасенце.

На разположение на гостите ни ще бъде и страхотен БАСЕЙН, които е пълен с прекрасна ИЗВОРНА ВОДА. В двора на къщата има и отделени четири места за паркиране.

Цените за нощувка в Огняновата къща са също така привлекателни, както всичко останало тук. Цената при наемане на цялата къща за летния период е 250 лв., а за зимния е 300лв.

При желание за наемане на един етаж или стая цената е 20 лв. на човек.

Заповядайте в Огняновата къща и се насладете на приказна почивка!

къща за гости Горнова могила, къща за гости Габрово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Габрово
адрес: с. Горнова могила
тел.: 0887/398422; 0888/212122
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.ognianovata-kyshta.com
GPS:42.844031 N 25.266585 E
follow:

Вижте Огняновата Къща на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2318 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти