ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Мехджарел

Семеен хотел в Шумен, осигуряващ на гостите си приказна атмосфера и редица услуги

Определено място като чудния ни град Шумен е идеално за прекарване на ваканционните дни. А тук няма по-добро място за почивка от Семеен хотел Мехджарел, който ще Ви предложи страхотни помещения, разчитащи на прекрасно обзавеждане и много услуги.

Няма как да не ви допаднат прелестните помещения, които хотелът е предвидил за Вас. Под покрива на тризвездния хотел се разполагат двадесет и две помещения, всяко от които може да бъде наето.

Сред тях се отличават страхотни ДВОЙНИ и непо- малко комфортни ТРОЙНИ стаи.

Модерното им обзавеждане определено ще Ви допадне. Всяка от елегантните ни стаи ще Ви предложи телевизор, разполагащ с доста кабелни програми. Но не само на това ще разчитате тук. Всички гости използват и безплатен Интернет по всяко време. За Ваше удобство в помещенията сме оставили и МИНИ БАР. През зимните дни за комфорта Ви тук ще се грижи парно отопление. През лятото пък ще можете да се разхлаждате с КЛИМАТИК. Всяко помещения ще Ви предложи и собствен санитарен възел.

В чудния Семеен хотел Мехджарел не просто ще Ви настаним комфортно, но и ще Ви нагостим подобаващо. В прекрасния ни РЕСТОРАНТ ще можете да поръчате разнообразни ястия от традиционната ни българска кухня. Разбира се, всяко ястие може да бъде поднесено и с добро питие, ако желаете.

Но не само ястията ни са на ниво. Тук ще Ви предложим и куп други услуги, от които да се възползвате. При нас ще можете да паркирате личния си автомобил на паркинга ни, където той ще бъде на сигурно, а Вие – спокойни за него. Няма да Ви откажем и ако пожелаете на почистите автомобила си. На територията на хотела разполагаме и с автомивка, чиито услуги също ще можете да използвате. За онези, които пък не разчитат на собствено возило, можем да предложим такова под наем. Всъщност Семеен хотел Мехджарел ще бъде насреща и в случай, че се нуждаете от перални услуги или химическо чистене. Ще Ви предложим и обслужване по стаите. Ако се нуждаете от ютия или сешоар, то ще трябва само да кажете на човек от персонала на хотела, и ще се погрижим да Ви предоставим съответния уред. Тук не само обзавеждането е на ниво, но и отношението към гостите ни. Винаги ще можете да се обърнете към приветливия ни персонал, когато се нуждаете от нещо.

Цените за нощувка в Семеен хотел Мехджарел зависят от вида на помещението, което желаете да наемете. Значение има и броят на нощуващите. Заповядайте при нас и се насладете на няколко прекрасни почивни дни!

семеен хотел Шумен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Шумен
адрес: ул. Дунав 13
тел.: 054/800100; 0886/412440
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:43.277463 N 26.911732 E
follow:

Вижте Семеен Хотел Мехджарел*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 805 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти