ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Амигос

Хотел в Луковит, с отлични условия за приятна почивка

В страхотното ни северно градче Луковит, изключително подходящо за спокойна почивка, се намира и Хотел Амигос. Той ще Ви впечатли със страхотните си условия, помещения, както и с удобствата, които ще Ви предложи.

Първото, което прави впечатление, е доброто разположение на хотела. То е доста удобно, защото оттук ще можете много лесно да достигате до всички важни точки в града. А освен това Хотел Амигос ще Ви предложи и отлични помещения, в които да нощувате. Сред тях се отличават три различни вида.

Първите ни предложения са АПАРТАМЕНТИТЕ. Тук те са два и разполагат с уютни спални помещения, както и обширен хол. Естествено на санитарни възли разчитат всички стаи, отдавани под наем от хотела. Следващите ни предложения са чудесните ни ДВОЙНИ СТАИ. Те са най-търсени и това е причината тук да разчитаме с двадесет и пет такива. Те разполагат с две легла. И последните ни две предложения, това са ЕДИНИЧНИТЕ НИ СТАИ, предвидени за онези, решили че по време на почивката искат да се усамотят.

Помещенията ни разчитат не само на комфортно обзавеждане, но и на доста екстри. При нас, в Хотел Амигос, всеки гост ще използва телевизор, които върви в комплект с кабелна телевизия и множество развлекателни канали. Помещенията ни разчитат и на климатици, така че ще Ви бъде достатъчно прохладно през лятото и топло през зимните дни в годината. В апартаментите ни ще откриете дори вани, в които да релаксирате по всяко време, по което Ви се прииска. Всеки наш гост използва и безплатно Wi-Fi Интернет.

Но Хотел Амигос има още какво да Ви предложи. При нас ще откриете добър РЕСТОРАНТ. Той побира шестдесет души, а в менюто му ще откриете едни от най-обичаните български ястия. Ще откриете и предложения от местната кухня, както и много вина, сред които да избирате. Хотелът разчита и на ЛОБИ БАР, изключително подходящ, ако искате да си поговорите с някой приятен за Вас човек, докато се наслаждавате на добро питие. Друго, което ще Ви предложи Хотел Амигос е и страхотна ЛЯТНА ГРАДИНА. Няма да се притеснявате и за автомобила си, за който ще има място на нашия паркинг. Хотелът разчита и на охрана. При нас можете а се възползвате и от услуги като пране и гладене.

Цените ни зависят от помещението, което сте избрали. Подробна информация може да получите в нашия сайт.

Хотел Амигос ще Ви очаква с отворени врати!

Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Луковит
адрес: ул. Козлодуй 24
тел.: 0697/53657; 0885/987624; 0879/022889
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotel-amigos.com
GPS:43.199506 N 24.169256 E
follow:

Вижте Хотел Амигос** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1110 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти