ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Каса Бланка

Семеен хотел в София, близо до метростанция и летище София

В столицата ни е доста трудно да бъде открит добър хотел, разполагащ с комфортни стаи, при това на достъпни цени. За щастие Семеен хотел Каса Бланка ще Ви предложи това и дори повече, така че ако искате да се насладите на престой в София, то заповядайте тук!

Едно от предимствата, което никак не е маловажно, имайки предвид размерите на столицата, е че близо се намира спирка на метрото, благодарение на което ще стигате до центъра на града за десетина-петнадесет минути. А близо се намира и летището.

Но сме убедени, че не само това ще Ви допадне тук. Семеен хотел Каса Бланка ще Ви очарова и с приветливите помещения, които предлага.

Тук можете да наемете чудесна ДВОЙНА СТАЯ например. При нас ще откриете четиринадесет такива помещения и всички те ще Ви предложат прекрасни условия по време на престоя Ви. Ще можете да се настаните и в СТУДИО, ако желаете да разчитате с повече пространство. Разполагаме с две помещения от този тип. Онези, които обичат да се ширят, със сигурност ще предпочетат някой от трите ни чудесни АПАРТАМЕНТА.

Удобствата, на които ще се радвате в Семеен хотел Каса Бланка, също не са никак малко. Всяка от предлаганите тук стаи разчита на собствен санитарен възел. Предвидили сме и телевизори, които разполагат със седемдесет развлекателни кабелни програми, сред които да избирате. Помещенията на хотела разчитат и на климатик. При нас определено няма да Ви липсва и хладилник. Всъщност гостите ни могат да използват и напълно безплатно и Интернет.

Едно от големите предимства на тризвездният Семеен хотел Каса Бланка е и това, че той помещава прекрасен КАФЕ-БАР, както и страхотна ПИЦАРИЯ. Вие ще можете да се наслаждавате на вкусотиите, приготвяни тук, както и на добрите питиета, по всяко време, по което Ви се прииска. Също така ще можете да разчитате на нас, в случай, че искате да поръчате нещо от менюто на заведенията ни, и то да пристигне при Вас. Хотелът предлага услугата рум сървиз.

Цените ни за посещение са:

Апартамент – 70 лв./нощувка
Студио – 60 лв./нощувка
Двойна стая – 55 лв./нощувка

Деца до дванадесет годишна възраст настаняваме напълно безплатно. На Семеен хотел Каса Бланка можете да разчитате и ако желаете да се възползвате от УСЛУГАТА ПОЧИВКА. Така срещу сумата от тридесет лева ще можете да използвате някоя от стаите ни, като трябва да я освободите до три часа максимум.

семеен хотел София, летище София хотел
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ж.к. Младост 3, ул. Георги Белов 20
тел.: 02/8773357; 0885/796406
web:www.hotelcasablanca.bg
GPS:42.639314 N 23.386265 E
follow:

Вижте Семеен Хотел Казабланка*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1065 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти