ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Миховата къща

Къща за гости в с. Долна Рикса, край Монтана, с идеални условия за истинска еко ваканция

Едно от най-красивите ни северни селца определено е Долна Рикса. Тук ще се намирате съвсем близо до град Монтана, а само на двеста метра от приказната Михова Къща ще можете да се порадвате на ромоленето на водите на чистата река Цибрица.

В УЮТНАТА КЪЩА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ НАСТАНИТЕ В НЯКОЕ ОТ ЧЕТИРИТЕ НИ СПАЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ. ДВЕ ОТ ТЯХ ПРЕДВИЖДАТ ДВАМА ОБИТАТЕЛИ, ЕДНА ОТ СТАИТЕ Е ТРОЙНА, А ПОСЛЕДНАТА Е ПРЕДВИДЕНА ЗА ЧЕТИРИМА ГОСТИ.

Без значение от предпочитанието Ви, ще разполагате с телевизор, както и доста кабелни програми. Всеки от посетителите ни може спокойно да използва ОБОРУДВАНАТА НИ КУХНЯ и да приготвя вкусни ястия в нея. А след това ще може да им се наслади във всекидневната например. Тя разполага и със прекрасна КАМИНА, благодарение на която чрез водна риза, се отоплява цялата постройка.

В двора на Миховата къща ще можете да изпитате кулинарните си способности на подвижното ни БАРБЕКЮ. Убедени сме обаче, че не по-малък интерес ще предизвика и преносимияj БАСЕЙН. Той е идеален начин за разхлада през горещите дни. Обикновено почитателите на селския туризъм обожават разходките из околностите. Това ни провокира да оставим на Ваше разположение ВЕЛОСИПЕДИ, които да използвате, когато Ви се прииска. Ако не можете да прекарате почивката без домашния си любимец, имаме добра новина – в Миховата къща ЖИВОТНИТЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ.

къща за гости с. Долна Рикса, къща за гости Монтана
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Монтана
адрес: Миховата къща
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 956 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти