ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Валентино**

Семеен хотел в с.Долен - уникална природа и неповторимо гостоприемство

Семеен Хотел Валентино** ще Ви удиви с прекрасните условия, които ще Ви предложи по време на почивката Ви тук. Хотелът се простира в територията на едно от най-красивите ни села - Долен. А това, че ще се намирате в прекрасните Родопи, е още един повод за радост.

Хотелът разполага с четири ДВОЙНИ СТАИ, които ще Ви настанят на единични легла. Ако това не Ви допада, можете да наемете и такава стая, но със СПАЛНЯ, на която да се ширите. Убедени сме, че семейните ще се възползват от двете ни възможни СЕМЕЙНИ СТАИ, които между другото са и много комфортни. За почиващите в хотела през зимните месеци сме се погрижили във всяка стая да има парно отопление. За да разнообразявате дните, ще разполагате с телевизор, както и много цифрови програми. Убедени сме, че по-младите ще се нуждаят и задължително от ИНТЕРНЕТ. Предвидили сме това и ще Ви предоставим безжичен такъв напълно безплатно.

Често желаещите да посетят Хотел Валентино се притесняват за своите автомобили. Уверяваме Ви, че всичко с тях ще бъде наред на нашия паркинг. В комплекса ще откриете и невероятен РЕСТОРАНТ, който предлага едни от най-вкусните ястия, типични за родопския край. Ако не познавате родопската кухня, съветваме Ви непременно да посетите ресторанта и да я опитате. Хотел Валентино** разполага и с МИНИ МАРКЕТ, така че ако забравите нещо, няма да бъде фатално.

Цените, на които отдаваме стаите си, са доста добри.

Спалня ще Ви струва не повече от четиридесет лева.
Единичното легло пък е само двадесет лева на вечер.

Имайте предвид, че ако решите да ни погостувате за по-дълго, то от наша страна ще получите добра отстъпка.

хотел с.Долен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Сатовча
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1278 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти