ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Валентино

Хотел в Добринище, с приятна атмосфера, в близост до минерален плаж

Хотел „Валентино” се намира в прекрасното ни курортно градче Добринище. Мястото ще Ви допадне доста. Тук ще можете да се радвате на много забавления и възможности за спортуване.

ХОТЕЛСКАТА ЧАСТ Е ПРЕДСТАВЕНА ОТ ЕДНА ТРОЙНА СТАЯ, ДЕВЕТ ДВОЙНИ СТАИ, КАКТО И ОТ ПЕТ МЕЗОНЕТА. ТЕ СА УЮТНО ОБЗАВЕДЕНИ И ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖАТ КОМФОРТНО НАСТАНЯВАНЕ.

Всички помещения се обслужват от собствени санитарни възли. В баните ни ще откриете и сешоари. Времето ще можете да разнообразявате с гледане на телевизия, или пък сърфиране в ИНТЕРНЕТ. Предвидили сме и наличието на мини бар във всяка стая. През зимните месеци ще разчитате и на локално парно отопление. Хотел „Валентино” ще Ви покани не само в чудесните си стаи, но и в прекрасната си МЕХАНА. Тук ще се погрижим и за автомобила Ви – разчитате на паркинг за возилото си. В хотела ще можете да използвате дори и САУНА.

Разположението на хотела, а именно в курортното градче Добринище, е доста благоприятно. Града и околността са известни с чудните свойства на минералната вода тук, спомагаща за подобряване на здравословното състояние. Всъщност Хотел „Валентино” се намира на не повече от петстотин метра от минералния плаж. Тук ще се чувствате страхотно през летните дни. Но през зимата ще можете да се насладите на нещо друго – зимни спортове. Тук определено никой не скучае.

Докато ни гостувате ще бъдем щастливи да Ви предложим не само услугите на хотела, но и на механата на Хотел „Валентино”. Тя ще Ви предложи приятна обстановка, решена в типично битов стил. Ястията, които ще сервираме на масата Ви, са от националната ни кухня. Съветваме Ви да опитате и някои от местните специалитети – няма да съжалявате.

Офертите ни за празниците, както и останалите цени, ще можете да разгледате в сайта на Хотел „Валентино”.

Заповядайте при нас!

хотел Добринище
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Добринище
адрес: ул. Десилица 22
тел.: 07447/2363; 0886/842367
e-mail:[javascript protected email address]
web:valentino.dobrinishte-bg.com
GPS:41.81909 N 23.56284 E
follow:

Вижте Хотел Валентино - гр.Добринище на по-голяма карта
Тази страница е посетена 826 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти