ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Узунски

Хотел в Смолян, в който ще получите отлично обслужване в приветлива обстановка

Разположен на едно от най-спокойните местенца в Смолян, Хотел „Узунски” ще Ви предложи всевъзможни удобства по време на почивните Ви дни. Комфортът Ви е гарантиран, имайки предвид уютните помещения, които се отдават под наем тук.

ДЕВЕТНАДЕСЕТ ПРЕКРАСНИ ДВОЙНИ СТАИ И ЧЕТИРИ ПРОСТОРНИ АПАРТАМЕНТА СА ВЪЗМОЖНИТЕ ЗА ИЗБОР ПОМЕЩЕНИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ.

Не се съмнявайте, че те ще Ви предложат доста удобства. Всяка от стаите ни разполага със собствен санитарен възел, който предвижда и чудесна душ кабина. Предвидили сме и наличието на сешоар. При нас няма да Ви липсва и телефон. Ще разполагате дори с мини бар. На разположение ще имате и страхотен телевизор, разполагащ с доста кабелни програми.

Но не това е всичко, което ще Ви предложим в Хотел „Узунски”. При нас няма да скучаете дори за миг, защото сме Ви подготвили доста забавления и варианти за релакс. Един, сред любимите на гостите ни, е плуването в чудесния ни ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН. Но, убедени сме, и САУНАТА ни ще Ви допадне доста. Знайте, че тук никой няма да Ви спре и в случай, че искате да тренирате в оборудваната ФИТНЕС ЗАЛА на хотела. На нас можете да разчитате и винаги, когато Ви се прииска да се позабавлявате, да направите нещо по-различно от обикновено. Тук ще Ви предложим ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ, с които да се разходите из околността. Със сигурност ще има и доста желаещи и за СТРЕЛБА С ЛЪК например. Най-много като че ли са почитателите на ПЕЙНТБОЛА.

В Хотел „Узунски” ще се погрижим за всеки аспект от ваканцията Ви. Ще Ви предложим не просто удобна стая, но и куп друго неща, така че да не се притеснявате за абсолютно нищо. При нас ще можете да оставите возилото си в топлия ни гараж. Постарали сме се да оборудване приятна КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА за онези, които ни гостуват по работа. Убедени сме и, че ще Ви допаднат прекрасните ни заведения. Хотел „Узунски” подслонява чудесен РЕСТОРАНТ и не по-малко приятна МЕХАНА. Ресторантът ни предлага място, достатъчно за настаняването на тридесет и пет души. Тук сервираме прекрасни ястия от българската традиционна кухня. На страхотни родопски специалитети ще можете да се насладите и ако се настаните в автентичната ни механа. На уютната и обстановка ще могат да се порадват петдесет души.

хотел Смолян, апартаменти Смолян
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Смолян
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1187 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти