ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Весело Село

Механа в Банско с уникална атмосфера, битов стил, вкусни гозби и отлично обслужване

 

Пирин, и по-точно курортът ни Банско, е мястото, където ще откриете чудния Ресторант „Весело село”. Той ще Ви предложи страхотна атмосфера, много забавление и най- вече превъзходни блюда, кое от кое по-добро!

Първото, което ще Ви направи впечатление тук, е страхотната обстановка, която сме подготвили. Целият ресторант е решен в типично битов стил, който напомня за домашния уют и създава чувство на комфорт у гостите. Това кара хората да ни посещават всеки път, когато почиват в Банско.

Ресторант „Весело село” разчита на ДВЕСТАМЕСТА и предлага на всички свои гости БЕЗПЛАТНИМЕСТАНАПАРКИНГА си. В ресторанта има и климатик, грижещ се за приятната температура.

Но сме убедени, че няма да ни изберете само заради прекрасната обстановка. Все пак най-важното в един ресторант е добрата храна. Е, тук тя е в изобилие. При приготвянето на ястията, в Ресторант „Весело село” винаги избираме само най-добрите продукти. Майсторите ни готвачи пък от своя страна правят от тези продукти прекрасни ястия, на които ще имате възможността да се насладите. Тук поднасяме специалитети от традиционната българска кухня, които винаги изглеждат просто неустоимо.

За доброто Ви настроение тук ще се грижи ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ни ОРКЕСТЪР, който ще разведрява обстановката с ФОЛКЛОРНА МУЗИКА. Както вероятно се досещате, в Ресторант „Весело село” могат да се организират и всякакви тържества. Заведението е било свидетел на много прекрасни забави по най-различни поводи – лични и бизнес тържества. Можете да ни се доверите напълно в организацията на всяко празненство. От наша страна ще получите коректно отношение и, естествено, най-добрата храна!

В случай че все още се съмнявате в способностите ни – заповядайте и се уверете сами! А и цените ни никак не са лоши. Едно примерно меню тук включва предястие, основно и десерт и няма да Ви струва повече от двадесет-тридесет лева.

механа Банско, ресторант Банско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Банско
адрес: ул. Пирин 109
тел.: 0885/743983
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.827785 N 23.479475 E
follow:

Вижте Механа Весело село на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1540 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти