ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Ретро

Изискан хотел в Хасково, пленяващ с визия и добро обслужване

През пролетта на 2012 година Хотел „Ретро” отвори своите врати в град Хасково. Той се отличава с елегантната си визия и уникалното си обзавеждане в стил, съответстващ на името му. През цялата година гостите на град Хасково могат да отсядат тук. За тях са подготвени следните помещения:

СЕДЕМ ЕДИНИЧНИ СТАИ, ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ДВОЙНИ СТАИ, КАКТО И ЧЕТИРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ТРИМА ДУШИ.
Всяка има собствен санитарен възел. В баните сме поставили душ-кабини, както и сешоари. Разполагате и с климатик, както и мини бар. Няма да Ви липсва и телефон, нито пък кабелна телевизия. Гостите на Хотел „Ретро” свободно използват и Wi-Fi Интернет. Посетителите оценяват високо и лоби бара ни. Нескромно ще допълним, че и конферентната ни зала е най-добрата, която сте виждали. Предлагаме и място на охраняемия ни закрит паркинг.

Хотел „Ретро” е място, което е в състояние да впечатли и най-изтънчените вкусове. Уникалният стил, който поддържаме тук, винаги е съчетан с безупречно обслужване. А на елегантност можете да разчитате не само в стаята си. ЛОБИ БАРЪТ ни например е перфектното място, където да се насладите на компанията на близък човек. За фон на разговора Ви ще върви лека музика, обстановката, както казахме е зашеметяваща, а обслужването – приветливо. Тук можете да се насладите на чаша добро кафе, марков алкохол и освежаваща напитка. Предлагат се и доста сладки изкушения. Цветната тераса тук ще Ви предложи уникална гледка.

Наясно сме, че доста хора посещават града по работа. За това сме подготвили и подходящо място и оборудване за провеждането на всякакви семинари и мероприятия. Тя може да побере сто и шестдесет души, комфортна е и разполага с всичко необходимо за провеждането на обучения, корпоративни прояви, презентации. Участниците в тях могат да бъдат подредени по различен начин. Възможни са конфигурации от типа киносалон, кръгла маса, защо не и класна стая. Погрижили сме се в залата да влиза достатъчно естествена светлина, която да допринесе за приятния престой в нея. КОНФЕРЕНТНАТА ни ЗАЛА можете да използвате на цени по договаряне.

Допълнителна информация за Хотел „Ретро” и цените на стаите ще можете да откриете в сайта на хотела.

хотел Хасково
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Хасково
адрес: бул. Освобождение 7
тел.: 038/666201; 0876/087022
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotelretro.bg
GPS:41.928088 N 25.558121 E
follow:

Вижте Хотел Ретро на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1405 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти