ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотелски комплекс Дружба

Хотел в Хасково, парк Кенана, с отлични възможности за приятна почивка сред природата

Комплекс „Дружба” е райско кътче, скрило се сред вековните дъбове на парк „Кенана”. Тук ще сте на не повече от пет километра от град Хасково. Комплексът има възможност да настани шестдесет души.

Помещенията, които предлагаме са два вида – двойни стаи и просторни апартаменти.

Комфортът Ви в тях е подсигурен от климатик, както и от наличието на телевизори във всяка стая. Помещенията разполагат с мини бар и собствени баня/тоалетна. Гостите ни използват и Wi-Fi Интернет безплатно. Също без заплащане ще се възползвате и от паркинга на хотела. Басейнът и голямата ни лятна градина също ви очакват. В механата ще имате възможност за прекарване на незабравими вечери с приятна компания. За търсещите подходящо място за провеждане на семинари и други работни мероприятия сме подготвили и конферентни зали.

Едно от любимите места за гостите ни е цветната лятна градина. Тя се радва на много декоративни растения, допълващи перфектно общата картина на вековната гора. В градината ни могат да се настанят двеста души. Всички шезлонги и чадъри тук обслужват открития ни басейн. За гостите на хотела използването на всичко това е напълно безплатно.

Механа „Дружба” е другото място, където посетителите ни обичат да прекарват времето си. Решена в типичен битов стил, тя е доста уютно местенце. Всички ястия, които ще Ви бъдат предложени, са от българската национална кухня.

Тези от вас, дошли тук по работа, ще могат да използват две конференти зали. По-голямата ни зала предлага място за шестдесет души. Малката предлага място за двадесет и пет, но пък разчита и на широко фоайе, подходящо за кафе-паузите.

Комплекс „Дружба”, Хасково Ви очаква!

хотел Кенана, хотел Хасково
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Хасково
адрес: парк Кенана
тел.: 0878/661560
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hoteldrujba-bg.com
GPS:41.956855 N 25.511777 E-
follow:
Тази страница е посетена 1192 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти