ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хан Козуря

Ресторант и къща за гости в Тетевен

Къща за гости „Хан Козуря” е позиционирана съвсем близо до центъра на прекрасното ни северно градче Тетевен. Тук ще се намирате и на не повече от две минути от река Вит. Къщата разполага с няколко вида СТАИ за настаняване – два чудесни апартамента, една просторна ТРОЙНА СТАЯ, както и три ДВОЙНИ СТАИ. Всички помещения са уютно обзаведени и разполагат със санитарен възел. Ще разчитате и на климатик, а също така на телевизор и Интернет. В АПАРТАМЕНТИТЕ ни ще откриете спални, както и мека мебел, която можете да използвате и като допълнително легло.

Къща за гости „Хан Козуря” ще Ви покани и в РЕСТОРАНТА си. Тук има място за седемдесет души, а през летния сезон работи и терасата ни, която разполага с още петдесет места. Ще Ви нагостим с вкусни ястия от българската национална кухня. Освен в ресторанта ни, ще можете да приготвяте и сами храната си на барбекюто в лятната ни градина. Гостоприемната къща предлага и други услуги, от които можете да се възползвате. Възможно е наемането на велосипед, както и организирането на пейнтбол войни, като за гости на къщата тези услуги се предлагат на специални цени. Ще имате възможоност за конна езда, а през лятото може да посетите ОТКРИТИЯ БАСЕЙН, който се намира в близост до къщата за гости.

Почивката при нас ще бъде страхотна, защото освен услугите, които Ви предлагаме, ще можете да се наслаждавате и на цялата прелест на Тетевен и Балкана. В околността може да посетите и някои от най-интересните ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ в страната. Такива са например прекрасните пещери Съева дупка и Моровица. Съевата дупка е място, където ще можете да видите сталактит с обиколка шестдесет метра. Наоколо има и доста параклиси, храмове и манастири, които също заслужават вниманието Ви. Музеите са не по-малко интересни. Разходките из околността ще Ви очароват. Хванете някоя от множеството еко пътеки, минаващи наоколо и се разходете, организирайте пикник или просто се насладете на дивната красота на Стара планина.

Заповядайте в Къща за гости „Хан Козуря”!

ресторант в Тетевен, къща за гости в Тетевен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Тетевен
адрес: ул. Трети Март 36
тел.: 0885/811506; 0885/649976
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.916313 N 24.260966 E
follow:

Вижте Хан Козуря на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1530 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти