ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Дуеви***

Семеен хотел в Чепеларе с приятна обстановка за почивка през всички сезони

Семеен хотел Дуеви е едно от най-приятните местенца, където ще можете да отдъхнете по време на почивката си в Чепеларе. Чудният тризвезден хотел ще Ви предложи прекрасно разположение и много удобства, така че да се чувствате истински комфортно.

В Семеен хотел Дуеви ще Ви предложим два вида помещения – три от тях са двойни стаи, а другите две – апартаменти. Всяко едно от тях ще Ви е със самостоятелен санитарен възел, както и с отопление през зимния сезон. Винаги можете да разчитате, че ще Ви предложим и телевизор, разчитащ на множество кабелни програми. Хотелът предлага и Интернет връзка. При нас ще можете да използвате и ютия например. Апартаментите ни разчитат на кухненски кътове. В тях ще откриете разнообразни домакински уреди като микровълнова фурна например. Ще имате въможност да се възползвате и от хладилник, както и от кафе машина. Терасите ни остават много високо ценени, заради прекрасния изглед, които откриват.

Наистина много са причините, поради които да изберете Семеен хотел Дуеви. Сред тях може да се наредят и прекрасният ни двор, страхотното барбекю. Тук сме отделили място и за автомобилите на гостите ни. На територията на хотела има и кафене, което се радва на чести посещения от посетителите ни, тъй като предлага добри напитки и приятна атмосфера. Ако сте решили да ни гостувате по време на ски сезона, а не разчитате на подходящо оборудване, то в ски гардероба на Семеен хотел Дуеви определено ще откриете онова, което Ви липсва.

Почивката тук, в центъра на Чепеларе, е изключително приятна. Условията ни са перфектни, а обслужването – на ниво. А цените ни са по договаряне. Така че потърсете ни по телефона, и резервирайте някое от страхотните ни помещения. Ваканцията тук ще бъде незабравима!

семеен хотел Чепеларе
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Чепеларе
адрес: ул. Чая
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1171 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти