ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Балнеокомплекс и хотел Медика Наречен

Балнеокомплекс и хотел в Нареченски бани, предлагащ редица оздравителни процедури в база 4***

В село Нареченски бани, известно с лековитата си минерална вода, се намира балнеокомплекс „Медика-Наречен”. Комплексът представлява стабилна сграда, съставена от пет етажа, на които се простират напълно оборудвани лекарски кабинети и специални зали, както и легловата база на хотела.

Комплекс „Медика-Наречен” разполага с тридесет и девет двойни стаи, сред които има такива с отделни легла и такива със спалня. Ще можете да се настаните и в някой о т трите прелестни апартамента. Във всеки случай ще разполагате с модерно обзаведено помещение, изпълнено с удобства. Ще Ви предложим и безплатен охраняем паркинг, за да се чувствате сигурни личния автомобил.

Комплексът е много посещаван, поради множеството лечебни процедури, които предлага. Тук се лекуват различни заболявания. Всеки от пациентите ни първо преминава през медицински преглед, който се извършва от обучен лекарски екип. На база на получените резултати се изготвя индивидуална програма за всеки. Провеждат се много комплексни упражнения, извършвани от кинезитерапевти.

Медицинският център на хотела може да Ви предложи изобилие от процедури. Например тук е възможно провеждането на лазерлечение, както и на електролечение. Извършват се и магнитотерапия и фонофореза. При необходимост може да проведете инхалационно лечение, ако такова е одобрено от специалистите.

В медицинският сектор се лекуват заболявания, засягащи сърдечно-съдовата система, както и такива, влияещи на централната и периферна нервна система. Разполагаме със специалисти, занимаващи се със заболявания на опорно-двигателната система. Ако страдате от психосоматични неразположения, то отново сте на правилното място. На проблеми с дихателната система също отделяме специално внимание. При проблеми със зрението, тук ще Ви бъдат предписани специални процедури. Дерматологични заболявания, както и ендокринни също се подлагат на процедури. Важно е болестта, от която страдате, да бъде в компенсиран стадий.

Гостите на „Медика-Наречен” могат да посетят и сектора „Водолечение”. Това е мястото, където можете да проведете индивидуална или групова подводна гимнастика. Може да се насладите на удоволствието от вземането вана с подводно-струев масаж. Възможни са и минерални бани, както и провеждането на калолечение.

За гостите на хотела сме подготвили голяма изненада – сектор за провеждане на СПА и уелнес процедури. Тук е мястото, където можете да се отдадете на отпускащ класически или лечебен масаж, направен от специалисти. Масажът има благоприятно въздействие върху кръвообращението. Тук ще можете да освободите организма си и от токсините, благодарение на детоксикатора ни. Отпускане във финландската сауна е друго от предпочитаните занимания. Турската и парната баня също намират почитатели.

А ако почивката за Вас включва и разходки из околността, то „Медика-Наречен” ще Ви изненада приятно. Комплексът си сътрудничи с едно от най-елитните ловни стопанства – „ЗАБЪРДО”, намиращо се до едноименното село. Тук ще се насладите на прекрасната природа и голямото разнообразие от представители на флората и фауната. Ловното стопанство разполага с конна база. Почитателите на благородните животни ще могат да се насладят на усещането от язденето на обучен жребец. Ловджиите ще останат доволни, когато разберат, че могат да се включат в обстрела на дивеч. Риболовците също няма да скучаят – високопланинско езеро ще осигури богат улов на пъстърва. А вечерта ще можете да прекарате с чаша в ръка в хижата, която се намира до самото езеро.

Почивката в балнеокомплекс „Медика-Наречен” ще бъде прекрасно преживяване, което освен приятно, може да бъде и много полезно за здравето Ви.

Балнеокомплекс Нареченски бани, хотел Нареченски бани
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Нареченски бани
адрес: ул. Христо Ботев 1
тел.: 03342/2234; 0886/861000
web:medicanarechen.com
GPS:41.901057 N 24.748973 E
follow:

Вижте Хотел Медика - Наречен**** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1412 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти