ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Баджо

Семеен хотел в Доспат, в близост до самия язоир

В несъмнено един от най-красивите ни южни градове е ситуиран прелестният Семеен хотел Баджо. На метри от центъра на Доспат и на не повече от двеста метра от стената на язовир Доспат ще откриете постройката, в която се помещава хотела.

Определено страхотното централно разположение на хотела е огромен плюс. Но и комфортът и спокойствието, които ще Ви предложи по време на почивката Ви също не е за пренебрегване. В Семеен хотел Баджо ще откриете осем страхотни помещения, в които могат да се настанят над двадесет души. Първите четири от тях са подходящи за двама души. Разполагаме и с две стаи, предвиждащи място за трима и четирима души. Останалите две помещения представляват обширни апартаменти, също предлагащи място за четирима души. И апартаментите, и стаите ни, са безупречно обзаведени и изключително комфортни. Погрижили сме се всяко помещение да разполага със собствен санитарен възел. При нас няма да Ви липсват удобства като кабелна телевизия, както и Интернет. В стаите сме разположили и хладилници.

На територията на Семеен хотел Баджо се помещават и механа, страхотно кафене, дори закусвалня. В чудната ни механа ще можете да опитате прекрасни специалитети. Тук могат да се настанят и да се порадват на прекрасното ни барбекю-камина двадесет и пет души. Кафенето ни е насреща, когато Ви се прииска да се насладите на напитка, в добра атмосфера и придружени в приятна компания. Сутрин пък ще Ви будим с аромата на тъкмо изпечени закуски. А на техния прекрасен вкус ще можете да се насладите в закусвалнята ни.

В Семеен хотел Баджо ще можете да си отдъхнете през всеки годишен сезон. Двойните ни стаи се предлагат на цени от двадесет и пет лева през слабия летен и зимен сезон, а през силния – за тридесет лева. Тройната ни стая ще бъде на Ваше разположение срещу тридесет и шест лева, а четворната – четиридесет лева. В апартамент пък можете да се ширите срещу четиридесет и пет лева през слабия сезон и петдесет лева през силния.

семеен хотел Доспат
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Доспат
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1114 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти