ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Странноприемница Трифон Зарезан

Хотел край водите на яз. Кърджали в с. Главатарци

Източните Родопи няма как да не Ви се струват привлекателна дестинация за Вашата почивка. Местността Главатарци, където се простира и приказната Страноприемница „Трифон Зарезан”, със сигурност ще Ви дари спокойствие и незабравими мигове.

Постройката, в която се помещава страноприемницата, е изградена от напълно екологични материали. Дърво и камък е онова, което е използвано за строежа й. А атмосферата, която цари тук е просто неописуема. Да не говорим и за близостта и прекрасната гледка, която се открива оттук към язовир Кърджали. Обзавеждането е едно добро съчетание между интериора на типичната родопска къща и някои модернистични решения.

В Странноприемница „Трифон Зарезан” можем да Ви настаним в някой от комфортните ни апартаменти. Те са осем на брой и са доста обширни. Сред предложенията ни са включени и единична стая, както и помещение, подходящо за трима души. Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел. Странноприемницата използва и централно отопление. Където и да отседнете ще разчитате на кабелна телевизия, на екстри като мини бар, както и телефон.

А времето, прекарано тук, със сигурност ще бъде много забавно. Тук сме се постарали да Ви предложим всякакви атракции. За онези от Вас, които обичат риболова, близостта на язовир Кърджали ще се окаже много благоприятна. Но язовира може да бъде и удачен избор, ако Ви се иска да се качите на корабче и да се разходите из водите му. Тук ще Ви предложим и организираните с екскурзовод посещения до много забележителности, сред които Перперикон, Татул, както и природната забележителност Каменната сватба. Организираме и разходки по разнообразни еко пътеки.

На територията на Странноприемница „Трифон Зарезан” ще откриете и прекрасна лятна градина. Тя е безупречно оформена и изключително красива. В нея можете да се настаните удобно и да се порадвате на деня, както и да организирате разнообразни тържества и събития. Тук можем да поберем шестдесет души. Разчитаме на барбекю и чеверме. Разполагаме и с още тридесет места в комфортния ни лоби бар. Той ще Ви предложи разнообразни храни и напитки. В двора ни ще откриете и страхотен басейн и джакузи, както и прекрасен детски кът.

Цените ни зависят от разположението на апартамента, който сте избрали, както и от броя на настанилите се в него. За двама души апартамент на първия етаж ще струва петдесет лева, а на втория – петдесет и пет лева. За всеки следващ гост се доплаща десет лева.

Екскурзовод за разходка до забележителностите Перперикон, Татул, както и до пещерата „Утробата” се заплаща. За един обект цената е тридесет лева, а за два – петдесет. Петдесет лева ще струва и тридесетминутна разходка с корабче.

хотел язовир Кърджали, хотел Главатарци, хотел яз. Кърджали
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Кърджали
адрес: с.Главатарци, яз. Кърджали
тел.: 0888/443618; 03616/3113
e-mail:[javascript protected email address]
web:zarezan.com
GPS:41.647807 N 25.310171 E
follow:

Вижте Страноприемница Трифон Зарезан на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2533 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти