ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Център за работа с деца Дева

Център за работа с деца Дева - занималня в центъра на София, Борово, в близост до 36 СОУ, 34 СОУ и 7 СОУ

Център за работа с деца "Дева", София е място, където всяко дете получава внимание. Тук ДЕЦА НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ между три и четиринадесет години СА ДОБРЕ ДОШЛИ. В центъра децата получават ПОМОЩ В ОБУЧЕНИЕТО, но сме вещи и в ОРГАНИЗИРАНЕТО НА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ на малчуганите.

Първо и едно от важните неща, е че тук децата ще се намират в добра обстановка. Да пресъздаваме ДОМАШНА ОБСТАНОВКА е наш приоритет, защото това е начин да предразположим децата. Разполагаме и с много ДОБРА МАТЕРИАЛНА БАЗА. Това е важно за нас, защото обучението е отговорна задача. За нейното изпълнение обичаме да използваме всякакви методи, чрез които децата възприемат по-лесно информацията, която им поднасяме. Едно от предимствата ни, е че разполагаме дори с леглова база. Тук ДЕЦАТА МОГАТ ДА ОТПОЧИНАТ, когато се почувстват претоварени или изморени. Но в границите на възможното е и ДЕЦАТА да ПРЕСПИВАТ ПРИ НАС, когато не сте в града или имате друг ангажимент, а няма на кого да поверите грижите за него. Тук винаги има възрастен. Друго от предимствата на Център "Дева" е наличието на СТОЛОВА. При нас децата получават закуски сутринта и след обед. За обяд пък получават специално подбрано меню, съдържащо всякакви полезни хранителни вещества.

Освен добрите условия, които предлагаме, тук децата получават и качествено обучение. В Център за работа с деца "Дева" работят ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ. Дългите години опит са причината те много бързо да се сработват с децата и да им помагат с уроците. Често пъти ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖД ЕЗИК в училище не е на особено добро ниво, тук работят и ОПИТНИ ФИЛОЛОЗИ.

Родителите често грешат, когато лишават децата от игра, докато не научат уроците си. Най-добрият, а и лесен начин да накарате децата сами да изпитват интерес към науката, е да преплитате науката и нейните факти в самата игра. Тук ценим необходимостта на децата да играят и сме се постарали да обвържем всяка тяхна РАЗВЛЕКАТЕЛНА ДЕЙНОСТ с учебния материал. Тук малки и големи се развличат с игри на историческа тематика. Обогатяваме общата култура на децата със знания по география и ботаника, точно докато играем с тях. След обед позволяваме на децата да използват трите ни компютъра. Така се учат на РАБОТА С КОМПЮТЪР, а и ги въвеждаме в областта на новите, развиващи се технологии. Организираме и излети и екскурзии до места в България, които са забележителни и важни. Нагърбили сме се със задачата да ВОДИМ поверените ни ДЕЦА НА ТЕАТЪР, ПОСЕЩАВАМЕ ГАЛЕРИИ, забавляваме се на КИНО. С всички възможни средства се стараем да възпитаме у децата любов към НАУКАТА и ИЗКУСТВОТО.Организираме КРЪЖОЦИ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО, заели сме се и с развитието на МУЗИКАЛНИТЕ ДАРБИ НА ДЕЦАТА.

Отделяме внимание и на деца, страдащи от церабрална парализа.

Работим всеки ден, без почивка, от 7:30 до 22:00 часа.

АДРЕСИ:

ж.к. Борово бл. 225
ж.к. Белите брези бл.3
телефон: 0897802381

ул. Иван Вазов 13
ул. Юрий Венелин 30
телефон: 0899827855

занималня център, занималня Борово, занималня 36 СОУ, занималня 34 СОУ, Занималня 7 СОУ
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ж.к. Борово бл. 225; ж.к. Белите брези бл.3; ул. Иван Вазов 13; ул. Юрий Венелин 30
тел.: 0899/827855; 0897/802381
web:www.deva.zavedenia.com
GPS:42.669252 N 23.288360 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3399 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти