ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща Вила Вълчаница

Вила Вълчаница е очарователна къща за гости в с.Добростан, Асеновград

Родопите са известни със своя чар и прекрасните места за почивка, които предлагат. Вила Вълчаница, намираща се в чудното селце Добростан, е пример за такова уютно място.

Източната част на Родопите е изключително красива. Планинският район, в който се намира село Добростан, ще Ви предложи гледка от 1200 метра надморска височина. Но трябва да Ви информираме и за голямото разнообразие от забележителности в околността. По време на почивката във Вила Вълчаница ще можете да посетите резерват "Червената скала". Местността наистина е доста подходяща за еко туризъм, защото ще откриете прекрасни еко пътеки, които да изследвате. А и любителите на делта планеризма също ще са облагодетелствани - тук има чудесни условия, които предразполагат към осъществяването му.

Вила Вълчаница ще Ви предложи не само прекрасното си разположение, но и куп удобства. Къщата предлага шест прекрасни спални помещения, които са доста комфортни. Три от тези стаи предвиждат място за трима души, а останалите са двойни. Шестте помещения се обслужват от три бани, а във всяка стая ще откриете телевизор и много цифрови програми. Удобно за Вас ще е и наличието на кухня. Всеки гост ще може да използва и хола на къщата, където да разпуска. Ала се съмняваме че ще прекарвате в него повече време, отколкото в чудната механа, а защо не и край барбекюто в обширния двор.

Едно от нашите предимства, е че предлагаме прекрасен кът, където децата могат да се забавляват по цял ден. Лятната градина е меко казано удивително красива. Предвидили сме място и за автомобила Ви на паркинга ни. Истината е, че почивката във Вила Вълчаница, е просто прекрасна.


Заповядайте на традиционният ежегоден събор в с. Добростан на 08.07.2017г. За доброто настроение на гостите ще се грижи орк. "Славяни".

 

Заповядайте!

къща за гости Добростан, къща за гости Родопи
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Асеновград
адрес: с. Добростан
тел.: 0892/981008
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.villavalchanitsa.free.bg
follow:
Тази страница е посетена 3305 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти