ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Сердика***

Хотел в Силистра подходящ както за почивка, така и за бизнес туризъм

В приказният град Силистра, намиращ се на брега на Дунав, е ситуиран и Хотел Сердика.

Разположението на хотела ще Ви допадне доста, защото освен красива гледка, тук ще се намирате и на много удобно стратегическо място в града.

Хотел Сердика е уреден с голяма леглова база. Тук разчитаме на тридесет и девет ДВОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ, два доста обширни АПАРТАМЕНТА, както и със СТАЯ, пригодена специално ЗА ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.

Всяка от нашите стаи е обзаведена модерно, с много комфортни мебели. Всяко от помещенията ни е шумоизолирано, за да доставим на нашите гости пълно спокойствие. Освен това всяка стая разполага с климатик и кабелна телевизия. На безжичен и високоскоростен интернет се радват всички наши гости.

Хотелът разполага и с добър РЕСТОРАНТ, който се шири на два етажа и разполага с над сто и петдесет места. Тук можете да се насладите на всякакви кулинарни шедьоври. И понеже сме помислили за всичко – тук ще откриете специално бизнес сепаре, където можете да провеждате важни срещи. Ако тази обстановка не е подходяща за случая, то от Хотел Сердика ще Ви предложим и специално оборудвана конферентна зала с необходимата техника за провеждане на делови срещи. В хотела ще откриете и магазин за цигари и козметика, в случай че сте пропуснали да вземете нещо от вкъщи в суматохата.

Ще Ви предложим и паркинг, където Вашата кола да нощува на сигурно място. А ако не разполагате с личен автомобил, но имате нужда от такъв, то хотелът ще Ви предложи и рент-а-кар услуги. Всякакви трансфери до летище също са възможни за нас. Хотел Сердика предлага и отделен ТИР паркинг.

Всички тези услуги, ще Ви бъдат предоставени на едни от най-ниските цени в града. За единична стая ще заплатите 35 лв. за нощувка. Цената за двама пък е 50 лв. на вечер. Тройната и четворната стая, както и апартамент за двама можете да наемете срещу 60 лв. Апартамент за трима е на цена от 70 лв. за нощувка. Ако желаете можете да добавите и закуска към нощувката, като цената е 5 лв. на човек. При по-дълъг престой на работници и групи е възможно да уговорим цена, различна от посочените. Заповядайте при нас!

Хотел Сердика
7500, Силистра
ул. Тутракан 27

тел.: 086/ 822 222 - РЕЦЕПЦИЯ
тел.: 0888/ 707 190 – УПРАВИТЕЛ

хотел Силистра
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Силистра
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1832 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти