ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Медвен

Очарователен хотел в старинна сграда на 160 години в с.Медвен, Котел

Едно от най-комфортните места за отсядане в китното ни село Медвен без съмнение е Семеен хотел Медвен. Той е едно прекрасно местенце за прекарване на семейната ваканция в приятна обстановка.

Всъщност хотелът представлява своеобразно обединение между нова постройка, прекрасен РЕСТОРАНТ и една удивителна старинна къща на около 160 години, в типичен възрожденски стил. За това настаняването в комплекса може да се извърши в две постройки – новата и старинната. Стаите с старата част носят характерния стил на възрожденския български дом, разбира се с някои модернизации. Ще разполагате с Интернет, както и телевизор с доста кабелни програми. Отоплението тук става чрез парно или с климатик. Стаите, които се помещават от старинната сграда са двойни, тройни, както и такива за четирима. Има и обособен АПАРТАМЕНТ.

В НОВАТА ПОСТРОЙКА нещата изглеждат по различен начин. Тук можете да се настаните в същите видове помещения като изключим апартамент. Обзавеждането тук е модерно и много приятно. Стаите разчитат на удобства като парно отопление, LCD телевизори и множество сателитни канали. Бъдете убедени, че и тук ще разчитате на безплатен Wi-Fi Интернет. Екстериорът на постройката е подобен на този на старинната сграда. Ала в новата част сме обособили едно много любимо кътче на нашите гости – голяма зала със сауна и прекрасно джакузи.

Семеен хотел Медвен предлага своите стаи на следните ЦЕНИ:

Старинна сграда
Отопляем – неотопляем сезон
Стая за един – 30 лв./24 лв.
Двойна стая – 40 лв./32 лв.
Тройна стая – 48 лв./40 лв.
Четворна стая – 50 лв./44 лв.
Апартамент – 72лв./60 лв.

Нова сграда
Отопляем – неотопляем сезон
Стая за един – 38 лв./32 лв.
Двойна стая – 48 лв./40 лв.
Тройна стая – 56 лв./48 лв.
Четворна стая – 60 лв./54 лв.

При по-дълъг престой можем да Ви направим отстъпка. Деца до две години нощуват безплатно. Приемаме и домашни любимци, които нощуват срещу 8 лв. на нощ.

семеен хотел Медвен, семеен хотел Котел
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Котел
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 2175 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти