ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Дарлинг*

Хотел в Банкя, подходящ з асемеен и бизнес туризъм

Красивото българско градче Банкя е известно сред посетителите си с чистите минерални извори. Те са идеални за Вас ако сте почитатели на балнеоложкия туризъм. Близо до минералните извори, сред чистия въздух на Банкя и само на 15 километра от София се намира Семеен хотел Дарлинг*.

Симпатичният хотел разполага с ДВАНАДЕСЕТ СТАИ, сред които можете да избирате. Всички те разполагат с локално парно отопление. Можете да разчитате и на телевизор с кабелна телевизия. Няма да ви липсва и безжичен интернет. Всяка от стаите ни е оборудвана със собствена баня/тоалетна.

Сред стаите, в които можем да Ви настаним, се различават следните възможности – ЕДИНИЧНИ СТАИ, ДВОЙНИ, ДВОЙНИ СТАИ ЛУКС, както и ТАКИВА С ХИДРОМАСАЖНА ВАНА. Ще Ви настаним в онази, която Ви допада най-много. Всеки от нашите гости разполага и с безплатен паркинг, където автомобила Ви ще бъде на сигурно място.

ЦЕНИ:
Двойна стая с хидромасажна вана ще бъде на Ваше разположение на цена от 65 лв. за нощувка. Луксозна двойна стая можете да наемете за 50 лв. на вечер. Стандартна двойна стая струва 40 лв. за нощувка. А единичните ни стаи ще бъдат Ваши за 35 лв. на вечер.

хотел Банкя
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Банкя
адрес:
тел.:
GPS:42.711681 N 23.155434 E
follow:

Вижте Семеен Хотел Дарлинг** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1866 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти