ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Маламовата къща

Възрожденски бит и култура в семеен хотел в Гоце Делчев

Семеен хотел Маламовата къща** е любимо място за нощуване на много от гостите на прекрасния град Гоце Делчев. Постройката, в която се помещава хотела, е построена през 1847г. , реставрирана през 1994 година и е определена като паметник на културата. Гостоприемната къща се разполага в центъра на града, точно до Историческия музей на град Гоце Делчев.

Маламовата къща** е идеално място за почивка. Тук можете да се настаните в прекрасна двойна стая, която разполага с абсолютно всичко необходимо. Десетте ДВОЙНИ СТАИ ще Ви предложат удобства като климатик и телефон. Не се притеснявайте че ще Ви липсва интернет – осигурили сме дори това. В стаята ще разполагате с телевизор и голямо разнообразие от програми. Всяко от помещенията, които предлагаме, разполага със собствена баня/тоалетна. При нас, във всяка от двойните ни стаи, ще можете да се насладите и на отпускащото въздействие на ваната. Във всяка от стаите ни може да осигурим допълнително легло.

За почитателите на добрата храна разполагаме и с РЕСТОРАНТ , който разполага с осемдесет и шест места. Тук ще се радвате на вкусни ястия от българската национална кухня. Освен това ще можете да се любувате и на прекрасната гледка на лятната ни градина. Тук можете спокойно да организирате всякакви тържества и банкети.

семеен хотел Гоце Делчев
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Гоце Делчев
адрес: ул. Христо Ботев 25
тел.: 0751/21408; 0888/791755; 0888/314825
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.malamovhouse.com
GPS:41.572148 N 23.728851 E
follow:

Вижте Семеен хотел Маламовата къща** target="_blank" на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1987 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти