ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къмпинг Воденицата

Къща за гости в с.Ямна, Етрополе - изключителни домашни гозби и отлични условия за почивка

В приказното село Ямна, простиращо се по склоновете на Стара планина, се намира очарователният Къмпинг "Воденицата". Той ще Ви омагьоса с дивната си природа и всички услуги, които предлага.

В къмпинга могат да отдъхват общо петнадесет души. Ще Ви предложим прекрасна хотелска част, която разполага с четири стаи. Сред тях има една, която е предвидена за трима души, а останалите са за двама. Всяка от стаите се отоплява, така че спокойно можете да ни посещавате и през зимния сезон. Всяко от помещенията има и собствен санитарен възел. Цената на нощувка в тази част на къмпинга е двадесет и пет лева.

В територията на къмпинга има и три бунгала, в които също ще можете да отседнете. Те разполагат с две бани и тоалетни, които се намират пред тях. Едно бунгало може да подслони двама души, а цената за нощувка тук е само петнадесет лева.

В къмпинга ще Ви предложим и място, където да похапнете. Всъщност село Ямна много ревностно пази традициите си, особено онези, свързани с приготвянето на храната. Къмпинг "Воденицата" е запазил всички тях до една. Тук ще Ви бъдат предложени великолепни специалитети. Всички те са приготвени от продукти, изцяло произведени от нас.

При нас ще опитате овче кисело мляко, домашно сирене и кашкавал. Повярвайте, тук вкусът е различен. И месото, което Ви предлагаме, било то птиче, свинско, агнешко или говеждо, е от животни, отглеждани лично от нас. Винаги прясна пъстърва също може да Ви бъде приготвена. На вегетарианците също ще предложим меню от екологично чисти продукти.За десерт ще Ви поднесем чудно сладко от диви ягоди.

Ще забележите и колко различен вкус има и хлябът тук. Това е, защото го приготвяме, както са го правили още преди да има печки - в подница. А брашното произвеждаме и мелим сами във воденицата, която се намира тук и е на повече от сто и петдесет години.

Тук ще можете да изперете и освежите губери и одеяла в нашата тепавица. А това ще стане срещу скромна сума, при това докато си отдъхвате край реката например. Ако ни посетите през летния сезон ще можете да използвате тепавицата и като джакузи.

къща за гости Етрополе, къмпинг Ерополе
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Етрополе
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1968 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти