ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Чепеларе*

За почивка или бизнес туризъм - хотел Чепеларе е подходящото място.

Чепеларе е градче, набрало популярност като едно от най-хубавите места за почивка през зимата. Именно в центъра на това прекрасно място се намира и Хотел Чепеларе.

Хотелът заема централно място в планинското градче и се радва на много от гостите на зимния курорт. Хотел Чепеларе* разполага с голяма леглова база. Тук можете да се настаните в някоя от 7 единични стаи, може да изберете и една сред 45-те двойни стаи. Ако сте решили да се полюбувате на почивката на по-широко, то 7-те малки и двата големи апартамента ще са подходящи за Вас. А на цялата територия на хотела ще разполагате с безжична интернет връзка. Всяка от предлаганите стаи разполага със собствен санитарен възел, хладилник и кабелна телевизия. Можете да поръчате и допълнително легло.

Ако се притеснявате, че ще Ви бъде скучно, то тогава не сте достатъчно информирани. Тук, само на километър извън града се намират две от най-добрите ски писти в България. "Мечи чал 1" и "Мечи чал 2" са със съответно с 3200 метра и 5200 метра дължина. И двете писти разчитат на двуседалков лифт, който може да придвижва до 800 души на час. Просто няма как да дойдете до тук и да не се възползвате от тази страхотна възможност.

Хотел Чепеларе* ще се погрижи за Вас през времето, което не прекарвате на пистата. Хотелът разполага с дневен бар. Той побира шестдесет души. Но ако не можете да си намерите място, то убедени сме, че ще откриете такова в ресторанта на хотела, разполагащ със сто и двадесет. Вечерта можете да се позабавлявате в дискотеката. Хотел "Чепеларе" е подходящ и за работни срещи - разполагаме с конферентна зала с шестдесет места. Снукър клуб също може да бъде посетен.

Можете да се възползвате от промоцията, която предлага хотелът - Двудневен пакет за двама през уикенда (плюс закуска и вечеря) за 92 лв.

хотел Чепеларе
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Чепеларе
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 792 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти