ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща Бела

130 годишна къща за гости в с.Хлевене, Ловеч

Къща Бела се простира насред приказното селце Хлевене. Освен спокойствието, което струи от това място, тук ще се любувате и на страхотните условия на живот, които ще Ви предостави гостоприемната къща.

Вила Бела представлява постройка на сто и тридесет години, която въпреки изминалото време, все още е комфортно и уютно място за живеене. Къщата ще Ви предложи две обширни спални помещения, в които ще откриете по две легла. Стаите притежават и собствени баня и тоалетна. Тук ще разчитате и денонощно на кабелна телевизия и Интернет. Къщата ще Ви предложи и страхотна обща дневна стая, в която има огнище, но не се притеснявайте за спалните – те са оборудвани с локално парно отопление. Кухнята също ще Ви допадне, защото тук ще откриете всеки уред, който може да Ви потрябва. Ще имате възможността да се насладите и на барбекю.

Тук ще Ви допаднат не само прекрасните условия на вилата, но и природата наоколо. Въпреки, че мястото е изключително спокойно, ще се намирате и съвсем близо до град Ловеч, само на седем километра. В околността ще можете да се насладите на приятни разходки и посещения на интересни туристически обекти като Троянския манастир, зоопарка в Ловеч, в близост се намират и някои от интересните български пещери.

Цените за престой тук никак не са високи. Те зависят от сезона, който сте избрали за посещението си, както и от дължината на желания от Вас престой. За договаряне на сумата се обърнете към нашите телефони за резервация.

къща за гости с. Хлевене, къща за гости Ловеч
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Ловеч
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1269 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти