ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Йотов ООД

Йотов ООД - Ролетни и секционни врати, бариери, щори, елеватори и транспортни ленти - Разград

Дружеството „Йотов” ООД развива своята дейност от 2007 година, но фирмата действа още от 1992 година под името ЕТ „Ивелин Йотов”. Дейността на предприятието е свързана с производството на различни съоръжения и нестандартни машини, както и направата на автоматизирани врати.

При „Йотов” ООД можете да разчитате на всякакви стругарски и фрезови услуги. В областта на дейността ни влиза и заваряването на всякакви цветни метали, както и на черни такива. Оборудване сме със специални CNC машини, с чиято помощ извършваме прецизно огъване на абкант, както и плазмен разкрой. Можем да Ви предложим рязане с гилотина, отново извършено от специална CNC машина. Всяка наша дейност е автоматизирана, доколкото това е възможно, и за това – изключително прецизна и висококачествена. Разчитайте на нас, ако имате нужда и от прахово боядисване – разполагаме със специална камера за тази цел.

Ние ще Ви предложим изработката на:

- Врати
- Шнекове
- Елеватори
- Шкафове
- Вентилационна техника
- Ел. табла

Фирма „Йотов” ООД се разполага в Разград, където се намира и производствената ни сграда, разпростираща се на 3500 кв.м площ. Можете да ни посетите на място, да се запознаете с целия производствен процес и да се уверите в професионализма ни от първа ръка.

Ние се стремим да действаме в унисон с Вашите желания, свързани с качествата на произведената от нас продукция. Стараем се да се развиваме и усъвършенстваме постоянно, като повишаваме квалификацията на персонала, а също така използваме и колкото е възможно по-високопроизводителни машини. Осигурили сме и висока степен на автоматизация, за да бъдат избегнати възможни грешки.

ролетни щори Разград, секционни врати Разград, бариери Разград, щори Разград, елеватори Разград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Разград
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 3002 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти