ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Венеса 999

Венеса 999 - Мобилен сервиз за гуми АМ Струма, Благоевград, Кресна, Сандански - Ванеса 999 ремонт, баланс и сервиз на гуми, моторни масла и акумулатори, мобилен сервиз за гуми - Дупница, автомагистрала Струма Е79

„Венеса” е фирма , занимаваща се с автомобили и автомобилни гуми, основана преди повече от 15 години в град Дупница. От тогава насам винаги сме предлагали на клиентите си най-добрите автомобилни гуми и услуги. За да се наложим на пазара винаги залагаме на богатия и качествен асортимент, като работим само с уважавани световни марки. За постигане на най-добро качество на обслужване и гарантиране на професионално изпълнение на всяка услуга, компанията ни залага на контрола на качеството. Екипът висококвалифицирани специалисти, работещи при нас, са преминали курсове на обучение и гарантират отличното изпълнение на всяка поета задача.

При нас, фирма „Венеса”, ще откриете автомобилни гуми на утвърдените на пазара брандове като CONTINENTAL, MICHELIN, FIRESTONE, KLEBER, BARUM, BLACK LION, както и качествени български и руски гуми за камиони и селскостопанска техника.  Тук ще можете да намерите и гуми за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси ,пътно-строителни машини, трактори и други селскостопански машини.

Можете да разчитате, че ще извършим ремонт и баланс на всички видове гуми до 56" за автомобили, камиони и пътно-строителна техника.
Фирма „Венеса” ще Ви предложи и услуги като:

Акумулатори
Фирма „Венеса”  е официален представител на MONBAT, производител на едни от най-висококачествените акумулатори за леки и тежкотоварни автомобили. Компанията ни предлага и висококачествените немски акумулатори на "TENAX" с две години гаранция.

Масла
Ще Ви предложим богат асортимент, представен от световноизвестните брандове като FINA, ELF, MOBIL и ESSO.

Регенерат
Фирмите, с които работим, извършват качествен регенерат с продуктите на KRAIBURG, VIPAL, както и RECAMIC /регенерат на MICHELIN/.

Сервиз
Редица услуги, предлагани в нашия сервиз са обезпечени с висококачествените материали на VIPAL. Баланс на гуми, ремонт на гуми, помпане на гуми с азот, монтаж и демонтаж на автомобилни гуми, гуми за камиони, пътно-строителна и селскостопанска техника, диагностика на акумулатори и смяна на масла са само част от услугите, предлагани от „Венеса”.

баланс гуми Дупница, ремонт гуми Дупница, гуми Дупница, масла Дупница, Ванеса
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Дупница
адрес: ул. Разметаница
тел.: 0878/456852; 0878/456853; 0894/456852
e-mail:[javascript protected email address]
web:MobilenServiz.bg
GPS:42.250686 N 23.092245 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 4545 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти