ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Люляци***

Хотел Люляци*** - на 15 км. от Габрово, работещ със Здравна каса

Сред красивата местност Люляци, на петнадесет километра от Габрово, се разполага Хотелски комплекс „Люляци“. Той се намира на 840 метра надморска височина и се радва на прекрасни условия за една спокойна, приятна, а и доста полезна ваканция сред природата. Климатът в района е планински и ще се радвате на прохладно лято и умерено студена зима. Въздухът пък е чист, свеж, богат на озон и йонизиран.

Триетажна е сградата на комплекса. Тя ще Ви удиви с уникалната си АРХИТЕКТУРА в късен БАРОКОВ СТИЛ. Постройката сама по себе си представлява истинска забележителност, която е уникална по рода си не само в региона, но и за страната. Тук на посетителите предложени ще бъдат различни по вид помещения. В сградата се подслоняват седемнадесет уютни ЕДИНИЧНИ СТАИ, четиридесет и четири ДВОЙНИ СТАИ, както и осем комфортни АПАРТАМЕНТА. Обзавеждането на помещенията е модерно, а и оборудването им също е съвременно. На разположение ще имате телевизор, както и сателитна телевизия. Можете да разчитате и на удобства като телефон, а също и мини бар. Осигурен ще Ви бъде и сейф. В етажните фоайета на хотела пък ще се радвате на обособени кътове, където удобно да се разположите на мека мебел. Поставени са и телевизори.

В комплекса ще откриете и МЕДИЦИНСКИ БЛОК. Той е открит през 2002 година и е съвременно оборудван. Медицинският блок се разполага на партера и се простира на площ от 600 квадратни метра. В него се работи със съвременна апаратура, използвана за лечение и рехабилитация. Ще откриете различни кабинети за лечение като например физиотерапевтичен кабинет, терапевтичен кабинет, физиология, кабинет за луготерапия, салон за ЛФК, фитнес. Тук лекувани биват различни заболявания като например тези на ЦНС, дихателната система, ото-рино-ларингологични, хипертонични и исхемични състояния. В медицинския блок ще откриете и сауна, парна баня, а също така и солариум. Провеждат се и парафинолечение, както и водолечение. Комплексът е в състояние да предложи и различни лечебно-възстановителни процедури.

Тук е подходящо място за провеждането на СЕМЕЕН или пък КОНГРЕСЕН ТУРИЗЪМ, за БАЛНЕОЛОЖКИ и ЕКСТРЕМЕН ТУРИЗЪМ. По време на престоя ще се наслаждавате на прекрасните вековни гори, които ще Ви заобикалят. Ще се радвате и на просторната слънчева поляна. Тук, изграден сред естествен горски парк, Хотел „Люляци“ ще Ви предложи да се полюбувате на очарованието на предпланинската част на Централния Балкан и цялата му прелест.

След месец септември хотелът предлага в спа центъра зона за релакс и контрастен душ.

Хотелски Комплекс Люляци предоставя различни ТОП ОФЕРТИ И ПАКЕТИ, които можете да разгледате тук: http://lyulyatsi-gabrovo.com

Хотелски комплекс „Люляци“ ще Ви очаква!

хотели Габрово, нощувки Габрово, балнеолечение Габрово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Габрово
адрес: ул. Брянска 54
тел.: 066/803429; 066/801445
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.lyulyatsi-gabrovo.com
GPS:42.863705 N 25.189964 E
follow:

Вижте Хотел Люляци*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3072 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти