ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ваканционен Комплекс ОАЗИС

Комплекс Оазис - почивка във вилно селище край Стражица, Велико Търново

Без съмнение околността на Стражица и въобще търновският край е едно изключително отпускащо и красиво кътче. Не случайно комплекс Оазис се разполага тук, само на шест километра от град Стражица.
Комплексът се разпростира на площ от 100 декара. Това е предпоставка за една наистина отпускаща ваканция, поради липсата на шум, автомобили и забързани хора.

Спокойствието тук се допълва прекрасно от разположението на вилите в комплекса. В комплекс Оазис вие можете да изберете една от седемте вили, всяка от които разполага с шест места. Ресторант с прекрасна лятна градина е приказно място, където можете да се насладите на питие или на някоя от любимите Ви български гозби.

За любителите на риболова, комплекс Оазис разполага и с 20 декара язовир, където спокойно ще можете да се насладите на хобито си.  Амур, толстолоб и шаран са част от улова на нашите гости. Тук няма да Ви липсват и забавления, защото разполагаме с джаги, въздушен хокей, билярд. А за онези, които обичат да прекарват времето навън, разходките с велосипеди и Off Road разходките, които организираме от комплекс Оазис ще Ви паснат идеално.

Цените ни със сигурност ще Ви допаднат:

За една нощувка двама души - 50лв.
За една нощувка повече от двама души - 80лв.

вили Стражица, вили Велико Търново, язовир Стражица, вили Асеново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Стражица
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 4898 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти