ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Еделвайс, Две Могили

Къща за гости Еделвайс, Две Могили - нощувки, отдих, настаняване, еко туризъм, почивка на изгодни цени

В градчето Две Могили, намиращо се на двадесет и осем километра от Русе, ще откриете очарователната Къща за гости „Еделвайс“. Тя е великолепно местенце, което ще Ви остави впечатлени от комфорта и удобствата, които ще предложи! Тук любителите на селския туризъм ще преоткрият красотата на природата и ще се насладят на пълноценния отдих. Комплексът разчита на къща за настаняване и предлага всякакви приятни занимания!

Общо в къщата се предлагат ШЕСТ СПАЛНИ. Четири от тях се обслужват от собствени санитарни възли, а другите две делят общ. Всяка от стаите ще предложи място, достатъчно за настаняването на трима души. Капацитетът на къщата пък е дванадесет до осемнадесет места.
Тук няма да Ви липсва абсолютно нищо, защото предоставени ще Ви бъдат дори и съвременни екстри като КЛИМАТИК и ИНТЕРНЕТ например!

РЕСТОРАНТЪТ също ще Ви покани в уютната си обстановка, предлагайки Ви най-вкусните ястия от БЪЛГАРСКАТА ТРАДИЦИОННА КУХНЯ.Те биват приготвяни с майсторство и любов от собственичката на къщата – Мария Михалкова. В кухнята тя използва единствено свежи и качествени продукти от градината и близката еко ферма.

Очаровани ще бъдете и от приветливата ЛЯТНА ГРАДИНА, подходяща за прекарване на времето през топлите дни. Тук ще откриете дори и БАСЕЙН. На гостите осигуряван бива и ПАРКИНГ.
За малчуганите пък подготвена е и весела ДЕТСКА ПЛОЩАДКА.

Доста са развлеченията, които Ви очакват тук. Едно от тях е РАЗХОДКАТА С ФАЙТОН по доста интересен маршрут. В близост се намира и Природен парк „Русенски Лом“, из който също ще можете да се разходите, посещавайки пещерите, скалните манастири и девствените гори!

Къща за гости „Еделвайс“ ще предложи да организира за Вас походи и РАЗХОДКИ ПО ЖИВОПИСНИТЕ ЕКО ПЪТЕКИ на парка, а възможно е и посещението на пещерата Орлова Чука. Интересна ще е и обиколката на историческите и културни забележителности в околността. Определено интересни и приятни ще са дегустациите на български вина и традиционни ястия. А можете да се отдадете на ЛОВ и РИБОЛОВ.
Специално за Вас организирани могат да бъдат и други мероприятия, стига да позвъните и да споделите как си представяте престоя си в къщата!

Заповядайте!

къща за гости Две Могили, нощувки Две Могили, отдих Две Могили, настаняване Две Могили, почивка Две Могили
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Русе
адрес: гр. Две Могили, ул. Елба 1
тел.: 0878/267710; 0888/619469
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.edelvais.biz
GPS:43.599451 N 25.882652 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1253 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти