ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Жасмин**

Къща за гости Жасмин в с. Жеравна в района на Котел е чудесно място за почивка и отдих, както и еко туризъм и селски туризъм

Над двеста и петдесет години е възрастта на Къща за гости „Жасмин“. Тя е една от най-старите и най-богато декорираните постройки в Жеравна. Реставрирана е през 2005 година като АВТЕНТИЧНИЯТ ѝ ОБЛИК и ОРНАМЕНТИ са напълно запазени. Разположението на стаите, стените, верандата – всичко е така, както е било някога. Единствената новост са добавените санитарни възли към всички стаи.

Тук могат да отседнат общо петнадесет души. За тях подготвени са СТАИ за ДВАМА, ТРИМА и ЧЕТИРИМА ДУШИ. Предоставена за използване от всички може да бъде и уютната МЕХАНА.
На втория етаж на къщата пък се простира доста ПРОСТОРНА ВЕРАНДА. Тя ще е мястото, от където да посрещате изгрева, да се радвате на компанията на близките и приятелите си, а също и да се любувате на прекрасната гледка на планинските вериги

Доброто Ви прекарване може да бъде гарантирано, стига да се доверите на стопаните, които ще предложат да организират интересни занимания за Вас. Възможни за например ИЗЛЕТИ В ПЛАНИНАТА, а също и приятен РИБОЛОВ. Доста забавна ще е и КОННАТА ЕЗДА. Полезни са и познанията, които ще можете да усвоите, като например ПАЛЕНЕТО НА ЛАГЕРЕН ОГЪН. Забавно ще Ви бъде и УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРАКТОР.

Но запазена марка на къщата си остава нейното чисто и екологично МЛЯКО – ОВЧЕ и КРАВЕ. Освен на прекрасния му вкус, ще можете да се насладите и на възможността сами да го издоите от животните, както и да участвате в приготвянето на киселото мляко. Повярвайте, вкусът ще е уникален!

Цени:

Легло – 25 лева
Дете до 6 г. на самостоятелно легло – 50% отстъпка
Дете до 6 г. на легло на родителя - безплатно
Механа – 35 лева на ден

Заповядайте!

нощувки Жеравна, къща за гости Жеравна, почивка Жеравна, отдих Жеравна
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Котел
адрес: с. Жеравна
тел.: 04585/2287; 0877/330570; 0988/927081; 0988/927085
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.jasmin.jeravna.com
GPS:42.833983 N 26.460946 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 975 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти