ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Танцова формация Фамилия Европа

Танцова формация Фамилия Европа в Шумен е с традиции, опит и множество престижни награди от цял свят и събира артисти от различни възрасти между 2 и 54 години

Вече десет години Танцова формация „Фамилия Европа“ от град Шумен радва хората със своите танци. Групата се сформира през 2005 година, когато под влияние на настроението, носено от ирландските танци и музика, група танцьори и един току-що дипломирал се хореограф, решават да направят експеримент, съчетавайки елементи от българските и ирландските танци.

ПЪРВИЯТ ТАНЦ на формацията носи името „Полъх от Ирландия“. Той се ражда на основата на ирландска музика и авторска хореография, реализирана благодарение на отличните умения на танцьорите. Танцът е много високо оценен от публиката и с течение на времето той става неотменна част от репертоара на формацията.
Групата се амбицира от успеха на своето първо начинание. Вдъхновена от това, тя и до днес омайва с красота и стил при всяко танцово превъплъщение на музиката, което представя пред публика!

Във формацията УЧАСТИЕ ВЗИМАТ АРТИСТИ НА РАЗЛИЧНИ ВЪЗРАСТИот две до петдесет и четири години. Това обаче не им пречи винаги да се качват на сцената и да се държат като едно голямо семейство. Именно това е и начинът, по който групата се превръща във „Фамилия Европа“, любезно приютена от уютната обстановка на Народно читалище „Напредък“ – 1869 в град Шумен.

Танцьори и хореограф ежедневно полагат усилия и се трудят упорито, за да излизат винаги с тази характерна увереност и да се справят отлично! Именно поради това ФОРМАЦИЯТА Е НОСИТЕЛ НА МНОЖЕСТВО ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ – НАЦИОНАЛНИ И МЕЖДУНАРОДНИ!

Богат е РЕПЕРТОАРЪТ на групата – той включва БЪЛГАРСКИ, ИРЛАНДСКИ, УНГАРСКИ ТАНЦИ, всеки от които поднасян на публиката с настроение и любов!

ОСНОВАТЕЛ, РЪКОВОДИТЕЛ и ХОРЕОГРАФ на танцовата формация е Пенка Великова. Тя започва своите концертни изяви още на шестгодишна възраст като част от детския танцов състав „Северняче“ - Попово. Продължава развитието си като професионален танцьор на още два ансамбъла.
Своето висше образование по специалност „Българска народна хореография“ придобива във ВСУ „Черноризец Храбър“. За своята отлична работа като педагог тя получава приз, а за преминато обучение по ирландски танци има и диплома!

За желаещите да танцуват няма възрастови ограничения. Всеки може да заповяда на репетициите на формацията в НЧ „Напредък“ – 1896 в град Шумен.
Записвания за новия творчески сезон:
Деца – 3 лева / астрономически час
Възрастни – 4 лева / астрономически час

Танцова формация „Фамилия Европа“ ще се радва да вземе УЧАСТИЕ във СЕМЕЙНОТО или ФИРМЕНОТО ВИ ТЪРЖЕСТВО, както и в СЪБИРАНИЯ ПО ВСЯКАКЪВ ПОВОД, обещавайки да ги превърне в един вълшебен празник със своите елегантни, красиви танци!

танцова формация
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Шумен
адрес: ул. Панайот Волов 2
тел.: 054/884118; 0896/250328
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:43.271373 N 26.929943 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1486 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2018 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти