ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Морски хоризонти

Къща за гости Морски хоризонти в Равадиново - нощувки, почивка, отдих, настаняване, оферти, цени

Ако търсите възможност да съчетаете морския туризъм със селския, то определено трябва да посетите приветливата Къща за гости „Морски хоризонти“ в село Равадиново. Настанени тук ще се намирате само на два-три километра от Созопол и прекрасните му плажни ивици. А самата къща ще Ви осигури уют и възможности за организиране на различни мероприятия.

Постройката е готова да Ви посрещне по всяко време в годината. Къщата е съставена от сутерен, два етажа и подпокривно пространство. ПЕТ СТАИ С ПО ТРИ ЛЕГЛА ще бъдат на разположение на гостите. Предвидена е и възможност за поставяне на четвърто легло в стаите.
СУТЕРЕНЪТ представлява доста просторно място, обособено като кът за отдих. Обзаведен е с удобна мека мебел и би могъл да настани шестима души.
Доста удобна и приветлива е ТРАПЕЗАРИЯТА, към която има и КУХНЕНСКИ БОКС. Тук настанени могат да бъдат още двама души.
Общият МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА КЪЩАТА Е ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ МЕСТА.

Сутеренът е едно наистина мултифункционално пространство. Той лесно би могъл да бъде преустроен така, че да бъде подходящ за провеждането на занимания като: КУСОВЕ, ТИЙМ БИЛДИНГИ, СЕМИНАРИ, ОБУЧЕНИЯ и други. Предоставени могат да бъдат дванадесет места за работа с компютър, както и приятна атмосфера за работа!
От кухнята пък се излиза към разкошна НАЗЕМНА ТЕРАСА с красив изглед. От нея ще усещате и полъха на морския въздух, който ще има и лечебно въздействие върху Вас.

Любимо място ще бъде и ДВОРЪТ, привличащ погледите със своите перфектно оформени градини и алеи. Измежду тях обособени са КЪТОВЕ ЗА ОТДИХ с БЕСЕДКИ, има МЯСТО ЗА ХРАНЕНЕ НА ОТКРИТО, а също и МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ, където малчуганите ще открият ДЕТСКИ КЪТ, както и МАСА ЗА ТЕНИС.

Тук разработени са и ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ, от които гостите ще могат да се възползват. Те ще предложат да Ви запознаят с ПРИРОДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ и ФЕНОМЕНИ в околността, ще Ви покажат места, подходящи за КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ и РЕЛИГИОЗЕН ТУРИЗЪМ, както и възможности да се отдадете на ЛОВ и РИБОЛОВ. Страхотни са и ПЛАЖНИТЕ ИВИЦИ.

За още информация може да разгледате посоченият линк:

http://langov.com/offers/morski.pdf

Заповядайте!

къщи за гости Созопол, нощуви Созопол, отдих Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес: с. Равадиново
тел.: 0878/511607
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.morskihorizonti-bg.com
GPS:42.383506 N 27.664137 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 924 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти